Universitetlərarası mobillik genişlənir

05/10/2015

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin maliyyə fakültəsinin 3 məzunu bəzi  fənnlər üzrə kredit götürülməsinə icazə verilməsi ilə əlaqədar Bakı Dövlət Universitetinin rəhbərliyinə müraciət ediblər. “Riyazi analiz”, Optimallaşdırma üsulları”, “Ehtimal  nəzəriyyəsi və riyazi statistika” fənləri üzrə əlavə akademik kreditin istənilməsində məqsəd təhsillərini xaricdə davam etdirmək və tələb olunan fənləri daha dərindən mənimsəmək məqsədi daşıyır.

Onu da qeyd edək ki, bu il Qafqaz Universitetinin üç tələbəsi Bakı Dövlət Universitetində təşkil edilən yay məktəbində, İstanbul Universitetinin bir tələbəsi isə yay semestrində iştirak edib, Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetinin  bir tələbəsi  isə payız semestri üçün kredit götürüb.

Xatırladaq ki, tələbələrin təhsil aldıqları universitetlərdə  boloniya prosesinin  qaydalarına uyğun olaraq kredit götürmək imkanları məhdud olduğu hallarda digər ali təhsil ocaqlarına müraciət edə bilərlər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 05 oktyabr 2015-ci il.

BDU-nun tələbələri “Qələbənin imza günü” adlı fotosərgiyə baxıblar

28/06/2022

BDU-nun Qazax filialında Məzun Günü

28/06/2022