Videomontaj təlimlərinə start verilib

02/03/2020

Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Jurnalistika fakültəsinin Tədris teleradio studiyasında videomontaj təlimlərinə start verilib. Televiziya jurnalistikası haqqında biliklərini iştirakçılarla bölüşən studiyanın rəhbəri Ramin Rzayev onlara təlimlərin keçirilmə məqsədləri barədə məlumat verib.

Təlimçi, studiyanın video-montajçısı Sərdar Əsədzadə tələbə-jurnalistləri montaj proqramları haqqında məlumatlandırıb, onlara paktik olaraq proqramlardan necə istifadə etməyin yollarını izah edib.

Sonda iştirakçılarla praktik iş aparılıb və müvafiq tapşırıqlar verilib.

Əlavə edək ki, montaj təlimi bir neçə dərs keçirildikdən sonra operatorluq, müxbir işi və aparıcılıq təlimlərinə start veriləcək. Təlimlərin keçirilməsində əsas məqsəd tələbə-jurnalistlərin praktik bilgilərini artırmaq və peşə vərdişlərini formalaşdırmaqdır.

26/04/2024

25/04/2024