Vüqar Qaradağlı tələbələrin “Ana xəbər” bülletenini izləyib

27/04/2015

Bakı Dövlət Universitetinin jurnalistika fakültəsində televiziyada praktik iş fənnindən tələbələrin yekun işlərinin təqdimatı keçirilib. Mərasimdə tələbələrin hazırladığı “Ana xəbər” bülleteni və bir neçə sosial çarx nümayiş etdirilib. Təqdimatda “Azad Azərbaycan” televiziyasının prezidenti Vüqar Qaradağlı, fakültə dekanı Şamil Vəliyev, teleradio jurnalistikası kafedrasının müdiri Aynur Kərimova və fakültənin professor-müəllim heyəti iştirak edib. Tələbələrin də iştirak etdiyi tədbirdə Vüqar Qaradağlı gənc jurnalistlərin fəaliyyətini uğurlu hesab edib və onlara gələcək fəaliyyətlərində uğurlar arzu edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 27 aprel 2015-ci il.

26/04/2024

BDU məzunlarının dövlət qulluğu imtahanlarındakı nəticələrinə görə liderdir