Vətənpərvərlik ruhunun təbliği BDU THIK-in ən əsas fəaliyyət sahəsindindir

03/10/2012

Bu gün Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin tələbələrin asudə vaxtlarinin səmərəli təşkil olunması istiqamətində gördüyü işlərə daha bir yenisi əlavə olundu. Beləki BDU THİK-nin xətti ilə universitetin böyük akt zalında "Xoca" filminin nümayişi olub. Əvvəlcə tələbələr qarşısında nitq söyləyən BDU THİK sədri Daşqın Qənbərov bu filmin, tələbələr arasında vətənpərvərlik hissinin aşılanmasında, milli-mənəvi dəyərlərin təbliği və XX əsrin faciəsi-Xocalı genosidinin milli şüura təsir edən nüanslarını vurğuladı.Daşqın Qənbərov bu kimi tədbirlərin bir başa hörmətli rektorumuz akademik Abel Məhərrəmovun dəsdəyi ilə universitetmizdə davamlı olaraq keçirildiyini və gələcəkdə də keçiriləcəyini bildirdi.

Qeyd edək ki, Bakı Film Kinostudiyası və ANS Müstəqil Media Şirkətinin ərsəyə gətirdiyi film primyerasından bu günə kimi kifayət qədər populyarlıq qazanıb və bu günkü təqdimatda filmi təxminən 600dən çox tələbə pulsuz izləyə bilib. Sond filmin tələbələrin təlabata uyğun olaraq bir neçə seans daha numais etdirilməsi qərara alınıb.

BDU-da tanınmış jurnalist, yazıçı-publisist Bahəddin Həzi ilə görüş

BDU tələbələri üçün təlim: “Ailə milli-mənəvi dəyərlərin əsas daşıyıcısı kimi”

BDU tələbələri Heydər Əliyev Mərkəzini ziyarət ediblər