Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

XİN-in Mətbuat katibi BDU tələbələri ilə görüşüb

18/05/2018

Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin müəllimi Nərgiz Vəliyevanın təşəbbüsü ilə III kurs tələbələrinin Xarici İşlər Nazirliyinin Mətbuat katibi Hikmət Hacıyevlə görüşü keçirilib. XİN-də baş tutan görüş N.Vəliyevanın tədris etdiyi “Beynəlxalq mədəni əlaqələr” fənninin seminar dərsi əsasında təşkil olunub.

Mətbuat katibi Hikmət Hacıyev tələbələri salamlayaraq BDU-nun Beynəlxalq münasibətlər və beynəlxalq hüquq fakültəsini bitirdiyini, BDU məzunu olmağından hər zaman qürur duyduğunu bildirib. Sonra H.Hacıyev mədəniyyət diplomatiyasının beynəlxalq münasibətlərdə rolu ilə yanaşı,  xarici siyasətin əsas prioritetləri, geosiyasi mənzərədə Azərbaycan müstəvisi, ikitərəfli və çoxtərəfli diplomatiya, XİN-in diasporlarla əlaqəsi və qarşılıqlı fəaliyyəti, Azərbaycan-Ermənistan münaqişəsi və digər mövzuları ətrafında çıxış edib.

Sonda tələbələrin çoxsaylı suallarını cavablandırıb, onların Azərbaycanın diplomatik fəaliyyətinə böyük maraqlarının olmasından məmnunluğunu ifadə edib və hər birinə uğurlar arzulayıb.

Qeyd edək ki, görüş çərçivəsində tələbələr Xarici İşlər Nazirliyinin muzeyində olublar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 may 2018-ci il.

Bakı Dövlət Universitetində imtahanlar ictimai nəzarət altında keçirilir

Bakı Dövlət Universiteti rektorluğu yanında İctimai Nəzarət və Məsləhət Şurasının üzvləri, millət vəkilləri, təhsil ekspertləri, qeyri-hökumət təşkilatları, Kütləvi İnformasiya Vasitələri nümayəndələri, valideynlər və ictimaiyyət nümayəndələrinin iştirakı ilə 2018/2019-ci tədris ilinin payız semestrinin imtahan sessiyasında imtahanlara baxış keçirilib
16/01/2019

Professor Məhəmmədəli Ramazanov "Azərbaycan Respublikası Qabaqcıl Təhsil İşçisi" döş nişanı ilə təltif edilib