Yaponiyalı professor BDU-da

14/07/2016

Yaponiyanın Hokkaido Universitetinin Tətbiqi Fizika departamentinin professoru Oliver B.Wright Bakı Dövlət Universitetinin Nanoaraşdırmalar laboratoriyasında olub.  Prof. Oliver B. Wright Yaponiyada gördüyü elmi işlər barədə universitetin professor-müəllim və tələbələri  heyəti üçün “Akustik metamateriallar, plazmonik kristallar, nanostrukturlarda Ghz vibrasiyalar” mövzusunda məruzə ilə çıxış edib, alim və tələbələrin suallarını cavablandırıb. Eyni zamanda Nanoaraşdırmalar laboratoriyasında aparılan elmi-tədqiqat işləri barədə də qonağa ətraflı məlumat verilib. Fizika fakültəsinin dekanı, professor Məmmədəli Ramazanov və professor Oliver B. Wright birgə əməkdaşlıq məsələlərini, magistr və doktorant hazırlığı üçün mümkün imkanları müzakirə ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 14 iyul 2016-cı il.

BDU-da əməkhaqları artırıldı

Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib
23/10/2019

Bakı Mühəndislik Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyi qeyd olunub