Yaponiyalı professor BDU-da mühazirə oxuyub

04/11/2013

Bu gün III Bakı Beynəlxalq Forumunun Yaponiyadan iştirakçısı Utsunomiya Universiteti Beynəlxalq Mübadilə Mərkəzinin professoru Yoşida Kazuhiko BDU-da olub. O, Şərqşünaslıq fakültəsinin yapon şöbəsi tələbələrinə yapon dilinin ləhcələri haqqında mühazirə oxuyub. Sonra  dekan, dosent Elxan Əzizov qonaqla görüş keçirib. Şərqşünaslıq fakültəsi tələbələrinin Yaponiyada qısa və uzunmüddətli təcrübə keçmələri barədə razılıq əldə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 noyabr 2013-cü il.

BDU-nun Qazax filialında inklüziv təhsilə dair II Beynəlxalq elmi-praktiki konfransın regional bölməsinin iclası olub

20/04/2024

IV Azərbaycan Astronomiya Olimpiadasının final mərhələsi keçirilib