Yaponiyalı professor BDU-da mühazirə oxuyub

04/11/2013

Bu gün III Bakı Beynəlxalq Forumunun Yaponiyadan iştirakçısı Utsunomiya Universiteti Beynəlxalq Mübadilə Mərkəzinin professoru Yoşida Kazuhiko BDU-da olub. O, Şərqşünaslıq fakültəsinin yapon şöbəsi tələbələrinə yapon dilinin ləhcələri haqqında mühazirə oxuyub. Sonra  dekan, dosent Elxan Əzizov qonaqla görüş keçirib. Şərqşünaslıq fakültəsi tələbələrinin Yaponiyada qısa və uzunmüddətli təcrübə keçmələri barədə razılıq əldə edilib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 noyabr 2013-cü il.

BDU və “Veysəloğlu Şirkətlər Qrupu” MMC arasında əməkdaşlıq memorandumu imzalanıb

28/02/2024

BDU əməkdaşlarının monoqrafiyası “Amazon” platformasında 6 dildə satışa təqdim edilib

Aqrar Sığorta Fondu BDU-nun müəllim-tələbə heyəti ilə görüş keçirib