Yaponiyalı qonaq BDU-da tələbələrlə görüşüb

05/05/2015

Yaponiya Baş nazirinin müavini və Maliyyə naziri  Taro Asonun xanımı Çikako Aso Bakı Dövlət Universitetində yapon dilini öyrənən tələbələrlə görüşüb.

Görüşdə BDU-nun Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru, professor İradə Əliyeva, Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Beynəlxalq proqramlar şöbəsinin müdiri Elmira İsmayılova, Uzaq Şərq dilləri kafedrasının müdiri Oqtay Cəlilbəyli, Bakı Dövlət və Azərbaycan Dillər Universitetlərində yapon dili ixtisası üzrə təhsil alan tələbələr iştirak ediblər. Tədbiri  prorektor, professor İradə Əliyeva açaraq qonaqlara universitet haqqında məlumat verib, onun tarixi, beynəlxalq əlaqələri və bu sahədə görülən işlər barədə danışıb.

Sonra tələbələr təqdimatlarla çıxış ediblər və yapon mahnısı “Cidai”ni ifa ediblər. Görüşün sonunda tələbələrin sualları cavablandırılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi 05 may 2015-ci il.

BDU-nun Kimya fakültəsi 60 nömrəli orta məktəbdə “Kimya gecəsi” keçirib

08/05/2024

BDU-da dərman müalicəsinin nanohissəciklərlə dəyişdirilməsi barədə tədqiqatlar aparılır

08/05/2024