Yaponiyanın GUNMA Universiteti Bakı Dövlət Universiteti ilə bağlanmış əməkdaşlıq müqaviləsi.

05/05/2009

Yaponiyanın GUNMA Universiteti Bakı Dövlət Universiteti ilə bağlanmış əməkdaşlıq müqaviləsinə əsasən bir tələbənin təqaüdlə, iki tələbənin isə öz hesabına təhsil almasına imkan yaradır. Öz hesabına təhsil almaq istəyən tələbələr üçün yapon dili və ədəbiyyatı ixtisası üzrə - 10 aylıq, Kimya və Biologiya ixtisası üzrə isə - 5 aylıq təhsil alma müddəti nəzərdə tutulur. Eyni zamanda öz hesabına təhsil almaq istəyən tələbələr yüksək təhsil göstəricilərinə görə GUNMA Universiteti tərəfindən təqaüd alma imkanı əldə edə biləcəklər.
GUNMA Universitetinin təhsil proqramında iştirak etmək üçün ərizə formasını buradan yükləyin və formanı doldurub, 8 may saat 16:00-dan gec olmayaraq Beynəlxalq Proqramlar şöbəsinə - Yusifova Səbinəyə təqdim edin.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib