Yaponiyanın Osaka Prefektura Universitetinin magistrantı BDU-da təcrübə keçir

03/12/2019

Yaponiyanın Osaka Prefektura Universitetinin Fizika və elektronika fakültəsinin Ali mühəndislik məktəbinin magistrantı Ryota Kitano Bakı Dövlət Universiteitində (BDU) təcrübə keçir. Ryota Kitano 30 noyabr-25 dekabr 2019-cu il tarixlərində Universitetin Fizika Problemləri ETİ-də yeni materialların optik xassələrinin öyrənilməsi və onların zona quruluşlarının hesablanması ilə məşğul olacaq. Təcrübə müddətində zona quruluşunun hesablanması istiqamətində olan işlər həm BDU-nun Fizika Problemləri ETİ-nin əməkdaşları, həm də  AMEA Fizika İnstitutunun əməkdaşları ilə birgə yerinə yetiriləcək.

Düşmənin başını yaran yumruğumuz bizim birliyimizdir!

23/10/2020

BDU-nun Füzuli, Cəbrayıl və Zəngilan rayonundan olan professor-müəllim kollektivi Prezidentə müraciət edib

“Tarix. Zaman. Düşüncələr” çoxcildliyinin III-IV cildləri çapdan çıxıb