Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

“Yeni Yüzyıl” Universitetinin jurnalistika fakültəsinin dekanı Bakı Dövlət Universitetində olub

15/03/2016

Bakı Dövlət Universitetinin jurnalistika fakültəsində Türkiyənin “Yeni Yüzyıl” Universitetinin jurnalistika fakültəsinin dekanı professor Aysel Əzizin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüş olub. Jurnalistika fakültəsinin elmi işlər üzrə dekan müavini dosent Sevinc Əliyeva qonaqları  fakültədə  görməkdən məmnunluğunu ifadə edib. O, fakültədə son illər əldə olunan nailiyyətlərdən, xarici universitetlərin jurnalistika fakültələri , o cümlədən Türkiyə universitetləri ilə qurulan əməkdaşlıqdan danışıb. Professor Aysel Əziz Bakı Dövlət Universitetinin, həmçinin jurnalistika fakültəsinin qazandığı uğurları təqdir etdiyini və təmsil etdiyi fakültənin də əməkdaşlıqda maraqlı olduğunu bildirib.  Fakültənin professor-müəllim heyəti ilə birgə proqram və layihələrin hazırlanması istiqamətində fikir mübadiləsi aparılıb. Sonra dekan A.Əziz jurnalistika fakültəsinin tələbələri ilə görüşüb. Professorun "Yeni medianın cəmiyyətlərə təsir imkanları" mövzusunda mühazirəsi maraqla dinlənilib.

Qeyd edək ki, görüşdə Yeni Yüzyıl Universitetinin Beynəlxalq Tələbələr Ofisi koordinatoru Gülxan Qaraca, Beynəlxalq Karyera Mərkəzinin direktoru Orxan Həsəonğlu, Jurnalistikanın nəzəriyyəsi və təcrübəsi kafedrasının müdiri, professor Cahangir Məmmədli, Televiziya və radio kafedrasının müdiri, dosent Aynur Kərimova, Televiziya və radio studiyasının redaktoru Leyla Rəşid iştirak edib.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 15  mart 2016-cı il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb