Yerusəlim Yəhudi Universitetinin professoru BDU-da

18/02/2016

Yerusəlim Yəhudi Universitetinin professoru Elie Podeh Bakı Dövlət Universitetində olub. Görüşdə Bakı Dövlət, Qafqaz və Azərbaycan Dillər Universitetlərinin müəllimərinin iştirakı ilə “Yaxın Şərqdə xaos və qeyri-stabillik: Qüdsün, Qahirənin, ər-Riyadın və Vaşinqtonun baxışları” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib. Dəyirmi masada Yaxın Şərqin aktual problemləri müzakirə olunub, fikir mübadiləsi aparılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 fevral 2016-cı il.

Elan

24/05/2019

“100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin qonağı Azərbaycan Respublikası Prezidenti Katibliyin rəisi - Prezidentin köməkçisi professor Dilarə xanım Seyidzadə olub

Bakı Dövlət Universitetinin və Tarix fakültəsinin 100 illik yubileyi münasibətilə “100 yaşlı Tarix fakültəsinin məzunları” layihəsinin beşinci görüşü keçirilib