Yerusəlim Yəhudi Universitetinin professoru BDU-da

18/02/2016

Yerusəlim Yəhudi Universitetinin professoru Elie Podeh Bakı Dövlət Universitetində olub. Görüşdə Bakı Dövlət, Qafqaz və Azərbaycan Dillər Universitetlərinin müəllimərinin iştirakı ilə “Yaxın Şərqdə xaos və qeyri-stabillik: Qüdsün, Qahirənin, ər-Riyadın və Vaşinqtonun baxışları” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib. Dəyirmi masada Yaxın Şərqin aktual problemləri müzakirə olunub, fikir mübadiləsi aparılıb.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 fevral 2016-cı il.

Cocuq Mərcanlı kənd məktəbinin ilk buraxılış məzunu Türkanə Mehdiyeva: “BDU-ya qəbul olmayanda elə bilirsən imtahandan kəsilmisən”

23/08/2019

BDU-nun 100 illiyi münasibətilə “Riyaziyyat və onun tətbiqləri” 8-ci Beynəlxalq Avrasiya Konfransı keçiriləcək

21/08/2019