Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

BDU-da “Yeseninin poeziyası gecəsi” keçirilib

04/03/2016

Bakı Dövlət Universitetinin filolgoiya fakültəsində dahi rus şairi Sergey Yeseninin 110 illik yubileyine həsr olunmuş poeziya gecəsi keçirilib. Dosent Ədibə Paşayevanın təşkilatçılığı və humanitar fakültələr üzrə rus dili kafedrasının müəllimləri tərəfindən keçirilən tədbirə humanitar fakültələrin tələbələri və hazırlıq kurslarında təhsil alan xarici tələbələr qatılıblar. Gecədə dahi rus şairinin həyat və yaradıcılığı haqqında danışılıb, şeirləri səsləndirilib.

Tədbirdə filologiya fakültəsinin dekanı, dosent Məhərrəm Vəliyev, Xarici tələbələrlə iş üzrə dekan Gülheyran Rəhimova, Azərbaycan şifahi xalq ədəbiyyatı kafedrasının müdiri, professor Səhər  Orucova  iştirak ediblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 04 mart 2016-ci il.

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb