Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Yunanıstanda "Kimya və ətraf mühit" mövzusunda XVII beynəlxalq konfrans keçiriləcək - ELAN

27/06/2018

2019-cu il 16-20 iyun tarixlərində Yunanıstanın Saloniki şəhərindəki Aristotel Universitetində Yunan Kimyaçılar Birliyi və Avropa Kimya Cəmiyyətinin birgə təşkilatçılığı ilə "Kimya və ətraf mühit" mövzusunda  XVII beynəlxalq konfrans keçiriləcək.

İştirakla bağlı məlumat və tezis elektron formada 15 yanvar 2019-cu ildən gec olmayaraq aşağıdakı ünvana göndərilməlidir: icce2019.org

Konfransa qəbul edilən tezislər haqqında məlumat 15 fevral 2019-cu ilədək bildiriləcək.

Ətraflı məlumat əldə etmək istəyənlər konfransın icce2019.org adlı saytına müraciət edə bilərlər.

ICCE2019

Akademik Abel Məhərrəmovun həmmüəllifi olduğu monoqrafiya Moskvada çap olunub

21/09/2018

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində olub

Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universiteti ilə Bakıdakı Rus mədəniyyət-informasiya mərkəzinin birgə təşkil etdiyi “Rəqəmsal dövrdə jurnalistikanın inkişaf tendensiyaları” adlı seminar çərçivəsində Bakıda səfərdə olan Rusiyanın Xalqlar Dostluğu Universitetinin nümayəndə heyəti Jurnalistika fakültəsində qonaq olublar.

BDU və UNİDA Gontor Anlaşma Memorandumu imzalayıb

BDU-nun rektoru İndoneziyanın Darussalam Gontor Universitetinin (UNİDA Gontor) rektoru, professor Amal Fəthullah və prorektor Həmid Fəhmi Zarkasi ilə görüşüb