Ziyad Səmədzadə tələbələr və professor-müəllim heyəti qarşısında çıxış etmişdir

18/09/2013

“Beynəlxalq münasibətlər və İqtisadiyyat” fakültəsində Milli Məclisin İqtisadi Siyasət Komissiyasının sədri, akademikZiyad Səmədzadə ilə görüş keçirilmişdir. Akademik Azərbaycanın iqtisadi inkişaf konsepsiyası ilə bağlı fakültənin tələbələri və professor-müəllim heyəti qarşısında çıxış etmişdir. Öz çıxışında o, Azərbaycanın son illərdə iqtisadi inkişafda əldə etdiyi nailiyyətlərdən,ümumi daxili məhsulun artım dinamikasından,  ölkənin valyuta ehtiyatlarından, Azərbaycanın beynəlxalq iqtisadi münasibətlərindən, həmçinin, bu yolda olan maneələrdən və tərəqqinin açarı olan iqtisadi siyasətdən bəhs etmişdir. Görüş həm tələbələr, həm də müəllimlər üçün maraqlı və əhəmiyyətli olmuşdur.

Fakültənin dekanı, professor Zeynal Həsənalıyev və kafedra müdiri, professor Amil Məhərrəmov dəvətlərini qəbul etdiyi üçün akademik Ziyad Səmədzadəyə minnətdarlıqlarını bildiriblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 sentyabr 2013-cü il.

BDU-da “Qaregin Njde – faşizmin və terrorizmin qəhrəmanlaşdırılması” mövzusunda tədbir keçirilib

21/10/2019

Sumqayıt Dövlət Universitetində BDU-nun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib

Bakı Dövlət Universitetinin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfrans keçirilib