Ziyad Səmədzadə tələbələr və professor-müəllim heyəti qarşısında çıxış etmişdir

18/09/2013

“Beynəlxalq münasibətlər və İqtisadiyyat” fakültəsində Milli Məclisin İqtisadi Siyasət Komissiyasının sədri, akademikZiyad Səmədzadə ilə görüş keçirilmişdir. Akademik Azərbaycanın iqtisadi inkişaf konsepsiyası ilə bağlı fakültənin tələbələri və professor-müəllim heyəti qarşısında çıxış etmişdir. Öz çıxışında o, Azərbaycanın son illərdə iqtisadi inkişafda əldə etdiyi nailiyyətlərdən,ümumi daxili məhsulun artım dinamikasından,  ölkənin valyuta ehtiyatlarından, Azərbaycanın beynəlxalq iqtisadi münasibətlərindən, həmçinin, bu yolda olan maneələrdən və tərəqqinin açarı olan iqtisadi siyasətdən bəhs etmişdir. Görüş həm tələbələr, həm də müəllimlər üçün maraqlı və əhəmiyyətli olmuşdur.

Fakültənin dekanı, professor Zeynal Həsənalıyev və kafedra müdiri, professor Amil Məhərrəmov dəvətlərini qəbul etdiyi üçün akademik Ziyad Səmədzadəyə minnətdarlıqlarını bildiriblər.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 18 sentyabr 2013-cü il.

BDU-nun doktorantı Türkiyənin Qazi Universitetində tədqiqatlar aparıb

BDU-nun şəhid məzunu Manaf Bəhmənlinin məzarı ziyarət olunub

04/10/2023

Koreya Qabaqcıl Elm və Texnologiya İnstitutunun alimi BDU tələbələri ilə görüşüb