BDU tarixçiləri Əlimərdan Topçubaşovun 150 illiyini qeyd etdilər
BDU-nun Tarix fakültəsində görkəmli ictimai-siyasi xadim Əlimərdan Topçubaşovun 150 illiyinə həsr olunmuş elmi seminar keçiirilib.
29/05/2013
5 iyun - Ümumdünya ətraf mühiti günü
BDU-nun Ekologiya və Torpaqşünaslıq fakültəsi ilə Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi 5 iyun Ümumdünya ətraf mühit günü ilə bağlı tədbir keçiriblər.
27/05/2013
BDU-da Respublika Günü qeyd olunub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 28 may - Respublika Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
24/05/2013
Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
BDU-nun Böyük Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib. İclası açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəliyi elan edib.
24/05/2013
SİZİ IEEE SEMİNARINA DƏVƏT EDİRİK!
IEEE Professional Seminar - "IEEE Xplore Rəqəmsal Kitabxananın Innovativ Tədqiqatlarda Səmərəli İstifadəsi"
23/05/2013
BDU və Ukraynanın Su Təsərrüfatı və Təbii Sərvətlərdən İstifadə üzrə Milli Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ukraynanın Su Təsərrüfatı və Təbii Sərvətlərdən İstifadə üzrə Milli Universitetinin nümayəndə heyətini qəbul edib
22/05/2013
Professor Məhəmmədəli Ramazanov Yaponiyada elmi səfərdə olub
Professor Məhəmmədəli Ramazanov Yaponiyanın Tokyo Boyko şirkətinin rəsmi dəvəti ilə Yaponiyada elmi səfərdə olub.
20/05/2013
Gənc sahibkarlar gəlir
18 may 2013-cü il tarixində İqtisad universitetində “Youth in business” adlı universitetlərarası  milli biznes plan çempionatı keçirilib.
20/05/2013
Abdulla Muxtarov vəfat edib
Əməkdar Elm Xadimi Abdulla İbrahim oğlu Muxtarov 2013-cü il may ayının 17-də, ömrünün 95-ci ilində vəfat etmişdir.
17/05/2013
Dövlət qulluğuna qəbulla bağlı bu il məzun olacaq tələbələrlə görüş keçirilib
Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Dövlət Qulluğu Məsələləri üzrə Komissiyanın Dövlət qulluğuna kadrların seçilməsi şöbəsinin əməkdaşları BDU-da bu il məzun olacaq tələbə və magistrlarla görüşüblər.
17/05/2013
Rektor Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan humanitar fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb
BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmov Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan humanitar fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb.
İtaliya alimi BDU-da mühazirə deyib
Valle d `Aosta Universitetinin Beynəlxalq Əlaqələr Kafedrasının müdiri Guido Lenzi bu gün BDU-da olub.
Keçmiş məzunlar BDU-ya toplandı
Bu gün BDU-nun Beynəlxalq Münasibətlər və İqtisadiyyat fakültəsinin bir ay öncə yaradılmış Məzunlar Komitəsinin (AlumniCommittee) ilk tədbiri keçirilib.
16/05/2013
Rektor Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan təbiət fakültələrinin tələbələri ilə görüşüb
Bu gün BDU-nun Böyük Akt zalında rektor, akademik Abel Məhərrəmov Yekun Dövlət Attestasiyasına buraxılan təbiət fakültələrinin (kimya, fizika, tətbiqi riyaziyyat və kibernetika, geologiya, ekologiya və torpaqşünaslıq, biologiya, coğrafiya, mexanika-riyaziyyat) tələbələri ilə görüşüb.
15/05/2013
BDU-da Heydər Əliyevin 90-cı ildönümü münasibətilə Gül bayramı keçirilib
BDU-nun Tələbə-Gənclər Təşkilatının təşəbbüsü ilə ümummilli lider Heydər Əliyevin 90-cı ildönümünə həsr olunmuş Gül bayramı keçirilib.
10/05/2013
“Heydər Əliyev və Azərbaycanda coğrafiya elminin inkişafı”
Coğrafiya fakültəsində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Heydər Əliyev və Azərbaycanda Coğrafiya elminin inkişafı” mövzusunda Elmi konfrans keçirilib.
09/05/2013
Akademik Abel Məhərrəmov İtaliyanın Sapienza Roma universiteti nümayəndə heyətini qəbul edib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İtaliyanın Sapienza Roma universiteti nümayəndə heyətini qəbul edib.
08/05/2013
Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində “Təhsil və cəmiyyət” mövzusunda V Respublika elmi-praktik konfransı keçirilir
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Sosial  elmlər və psixologiya fakültəsində ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Təhsil və cəmiyyət” mövzusunda V Respublika elmi-praktik konfransı öz işinə başlayıb.
08/05/2013
BDU-da “Tarix və onun problemləri” jurnalının təqdimat mərasimi keçirilib
BDU-da  ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyinə  həsr olunmuş “Tarix və onun problemləri” jurnalının təqdimat mərasimi keçirilib.
08/05/2013
Qazaxıstanın aparıcı abayşünası BDU-nun filologiya fakültəsində mühazirə oxuyub
Aparıcı qazax abayşünası Gülpaş Beybıtova BDU-nun filologiya fakültəsində mühazirə oxuyub.