BDU THİK “Böyük alim – Qayğıkeş ana” adlı elmi – praktik konfrans keçirdi
BDU THİK akademik Zərifə Əliyevanın 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Böyük alim – Qayğıkeş ana”  adlı elmi – praktik konfrans keçirdi.
24/04/2013
BDU-nun Tarix fakültəsində narkomaniyaya qarşı tədbir keçirilib
Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tarix fakültəsində tələbələrlə Avropa İttifaqının və Birləşmiş Millətlər Təşkilatı İnkişaf Proqramının icra etdiyi Cənubi Qafqazda Narkotiklərə Nəzarət Proqramının (SKAD) və Narkotiklərə dair Milli Təbliğat Ofisinin rəhbəri Məzahir Əfəndiyevlə göruş keçirilib.
22/04/2013
BDU-nun tələbələri ELSA 63-cü Beynəlxalq Şura toplantısında
ELSA tələbələr  tərəfindən idarə olunan və yaradılan beynəlxalq, müstəqil, qeyri-siyasi, qeyri-kommersiya təşkilatıdır.
19/04/2013
BDU THİK daha bir mükafata layiq görüldü
BDU THİK  “Dövlət gənclər siyasətini həyata keçirilməsində fəallığına görə” fəxri fərmanla təltif edib.
19/04/2013
BDU-da xaricdə təhsillə əlaqədar tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində (BDU) xaricdə təhsillə əlaqədar maarifləndirici tədbir keçirilib.
ELAN
Springer nəşriyyatı, Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Elmin İnkişaf Fondu və AMEA-nın İnformasiya Texnologiyaları İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə “Beynəlxalq elmi jurnalların tələbləri” mövzusunda müəlliflər üçün seminar keçiriləcəkdir.
18/04/2013
Jurnalistika fakültəsinin müəllimi, dosent Sabir Məmmədlinin «Beynəlxalq jurnalistika dünya media sistemində» adlı dərs vəsaiti işıq üzü görüb.
BDU-da İraq mədəniyyət günləri keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İraq İslam Respublikasının ölkəmizdəki səfiri Heydər Şiyə Qubeyşi əl-Barrakı qəbul edib.
BDU-da Türk-Azərbaycan Hüquq Lüğətinin təqdimat mərasimi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Türkiyə Ədliyyə Akademiyasının nümayəndə heyətinin iştirakı ilə birgə Türk-Azərbaycan Hüquq Lüğətinin təqdimat mərasimi keçirilib.
17/04/2013
British Council BDU-da təlim keçirib
British Council BDU-nun Xarici Əlaqələr Departamentinin təşkilatçılığı ilə Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin tələbələri üçün prezentasiya keçirib
16/04/2013
BDU ilə Slovakiyanın Sladkoviçovo Ali Məktəbi arasında Anlaşma Memorandumu imzalanıb
BDU-nun rektoru, akademik Abel MəhərrəmovSlovakiyanın Sladkoviçovo Ali Məktəbinin nümayəndə heyətinin qəbul edib.
Vürçburq Universitetinin professoru BDU-da mühazirələr oxuyub
Almaniyanın Vürçburq Universitetinin Avropa Əmək Hüququ üzrə professoru Kristof Kerver Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq fakültəsinin Avropa Hüququ üzrə magistrantlarına bir neçə mühazirə oxuyub
16/04/2013
Futbol yarışının açılış mərasimi keçirilib
BDU-da lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə futbol yarışının açılış mərasimi keçirilib
15/04/2013
BDU-da Şahmat çempionatının açılışı olub
BDU-da Şahmat çempionatının təntənəli açılış mərasimi keçirilib.
11/04/2013
BDU-nun iki alimi təltif olunub
BDU-da Şahmat çempionatının təntənəli açılış mərasimi keçirilib.
11/04/2013
BDU-da Şahmat çempionatı keçiriləcək
Sabah Şahmat çempionatının təntənəli açılış mərasimi keçirilək
10/04/2013
BDU-da növbəti seminar
Bu gün Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyi ilə əlaqədar olaraq Bakı Dövlət Universiteti nəzdində təsis edilən “Fəlsəfə və sosial elmlərin aktual problemləri” adlı Ümumrespublika seminarının növbəti toplantısı keçirilib.
09/04/2013
BDU AMEA ilə iki müqavilə imzaladı
BDU ilə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Geologiya, Fəlsəfə, Sosiologiya və Hüquq institutları arasında əməkdaşlığa dair müqavilə imzalanıb
BDU-da ELMİ ŞURANIN NÖVBƏTİ İCLASI KEÇİRİLİB
BDU-nun Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib.
BDU-da növbəti seminar
Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyi ilə əlaqədar olaraq BDU nəzdində təsis edilən “Fəlsəfə və sosial elmlərin aktual problemləri” adlı Ümumrespublika seminarının növbəti toplantısı keçirilib.