BDU-da “Heydər Əliyev və Azərbaycanda gənclər siyasəti” mövzusunda konfrans keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində“Heydər Əliyev və Azərbaycanda gənclər siyasəti” mövzusunda konfrans keçirilib.
03/04/2013
Ankara Universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da olub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ankara Universitetinin rektoru, professor, doktor Erkan İbişin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
02/04/2013
BDU-da soyqırım qurbanlarının xatirəsi anılıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 31 mart soyqırımı ilə əlaqədar tədbir keçirilib.
29/03/2013
Bakı Dövlət Universitetində Gənc Alimlər Şurası yaradılıb
Bakı Dövlət Universitetində gənc alim və tədqiqatçıların elmi fəaliyyətə cəlb edilməsi, onların elmi və peşəkarlıq səviyyələrinin yüksəldilməsi, aktual elmi problemlərin işlənilməsi və prioritet elmi məsələlərin həlli üçün səylərinin birləşdirilməsi, gənc alimlərin innovasiya fəaliyyətlərinin inkişaf etdirilməsi və yaradıcılıq imkanlarının tam reallaşdırılmasına kömək edilməsi üçün universitetin Gənc Alimlər Şurası yaradılıb.
Türkiyəli qonaqlar BDU-da olublar
Bu gün Türkiyənin Erciyes Universitetinin prorektoru, prof, dr Hasan Yetim, Genom və Kök Hüceyrə Mərkəzinin müdiri, prof.dr.Yusuf Özkul Bakı Dövlət Universitetində olublar
28/03/2013
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi möhtəşəm “Bahar şənliyi” şou gecəsini keçirib
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tələbələrin asudə vaxtlarının səmərəli təşkil olunması ve Novruz bayramı münasibəti ilə bədii əyləncəli gecə keçirib.
BDU-nun professoru Rumıniyada olub
Fizika fakültəsinin dekanı prof. Məhəmmədəli Ramazanov Qara Dəniz Universitetləri əməkdaşlıq şəbəkəsinin dəvəti ilə Rumıniyada olub.
27/03/2013
NOVRUZ BAYRAMINIZ MÜBARƏK!
Bakı Dövlət Universitetinin professor-müəllimlərinə və tələbələrinə
19/03/2013
Jurnalistika fakültəsi dördüncü dəfə birinci olub
Bu  gün Bakı Dövlət Universitetində Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tərəfindən ənənəvi Novruz şənliyi keçirilib.
19/03/2013
Solmaz Babaşovanın kitabı nəşr edilib
Jurnalist Təranə Qasımovanın  xatirəsinə həsr olunmuş «Yoxluğunu bilə-bilə..» adlı kitab çapdan çıxıb
18/03/2013
Elmi Şurasının növbəti iclası keçirlib
BDU Elmi Şurasının növbəti genişləndirilmiş iclası keçirlib.
14/03/2013
ELAN
Bakı Dövlət Universiteti Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 90-cı ildönümü münasibətilə Kütləvi İnformasiya Vasitələrinin nümayəndələri arasında «BDU-nun dünya şöhrətli məzunu Heydər Əliyev» adlı müsabiqə keçirir.
13/03/2013
Tələbə Elmi Cəmiyyətinin xeyriyyə təbiri
BDU-nun Fizika fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyəti (TEC) təkcə fakültənin elmi həyatında deyil o cümlədən ölkənin ictimai həyatında xüsusilə də xeyriyyə tədbirlərində yaxından iştirak etməyi qarşısına məqsəd qoyub.
12/03/2013
Məhsəti Gəncəvi - 900
Prezident İlham Əliyev Məhsəti Gəncəvinin yaradıcılığının 900 illik yubileyinin keçirilməsi haqqında sərəncam imzalayıb
11/03/2013
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi Azərbaycan Xarici Siyasətində Prioritetlər mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib
09.03.2013-cu il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi və İRƏLİ İB-nin birgə təşkilatçılığı ilə Azərbaycan  Xarici Siyasətində  Prioritetlər  mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib.
11/03/2013
BDU alimləri İsveçrədə dünyanın yaranma proseslərini və onu idarə edən qanunları araşdıracaqlar
BDU-nun fizika fakültəsində yaradılmış alimlər qrupu CERN‐də keçirələcək NA61/SHINE təcrübəsində iştirak edəcək.
06/03/2013
Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyi ilə əlaqədar olaraq BDU-da “Fəlsəfə və sosial elmlərin aktual problemləri” adlı Ümumrespublika seminarının ilk iclası keçirilib.
06/03/2013
Finlandiyalı tələbələrin Azərbaycana səfəri başlayıb
Bu gün Finlandiyanın bir sıra universitetlərinin magistratura pilləsində təhsil alan bir qrup tələbəsinin Azərbaycana səfəri başlayıb.
04/03/2013
Səfir İsmayıl Alper Coşkun BDU-da olub
Abel Məhərrəmov Türkiyənin ölkəmizdəki səfiri İsmayıl Alper Coşkunu qəbul edib.
01/03/2013
Yubileyin keçirilməsi haqqında
2013-cü ilin may ayında Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 90-cı ildönümü tamam olur.
28/02/2013