Türkiyənin YÖK başqanı və 6 rektor BDU-da olub
Ölkəmizdə səfərdə olan Türkiyənin Ali Təhsil Şurasınınbaşçısı, professor Gökhan Çetinsayanın rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti bu gün BDU-da olub.
17/01/2013
Rektor qış imtahan sessiyasının gedişini izləyib
Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Sosial elmlər və psixologiya, Tarix və Biologiya fakültələrinin imtahan verən tələbələri ilə görüşüb.
17/01/2013
Rektor imtahan prosesini izləyib
Abel Məhərrəmov hüquq, beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat, filologiya fakültələrində olub
14/01/2013
Səidə İmanzadənin 100 illiyi qeyd olunub
BDU-da görkəmli Azərbaycan ziyalısı  Səidə İmanzadənin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş «Nura boyanmış ömür» kitabının təqdimat mərasimi keçirilib.
11/01/2013
ELAN!
Ukrayna Elm və Texnologiya Mərkəzi (UETM) və Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi (ARTN) Məqsədli Tədqiqat və İnkişaf Təşəbbüsləri Proqramının 2013-cü il müsabiqəsi elanı..
11/01/2013
E L A N
“Mobillik qrantı müsabiqəsinin (EİF-Mob-1-2013-1(7))” keçirilməsi haqqında elan verilib.
10/01/2013
BDU-da qış imtahan sessiyası başlayıb
07 yanvar 2013-cü il tarixindən etibarən Bakı Dövlət Universitetinin əyani şöbəsində qış imtahan sessiyası başlayıb.
08/01/2013
BDU-nun mətbuat xidmətinin rəhbəri birinci oldu
Modern.az saytına danışan jurnalistlər 2012-ci ildə hansı universitetin mətbuat xidmətinin daha fəal olduğunu qiymətləndiriblər.
07/01/2013
BDU-da Yeni il şənliyi keçirilib
BDU-da Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə Yeni il şənliyi keçirilib
30/12/2012
BDU-da Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü qeyd edilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü münasibətilə tədbir keçirilib.
29/12/2012
Tarix fakültəsinin tələbələri Aydın Məmmədovla görüşüblər
Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsinin tələbələri Mənbəşünaslıq, tarixşünaslıq və metodika kafedrasının müəllimi Aydın Məmmədovla görüşüblər
27/12/2012
“Hüququnu öyrən həyatını qoru”
BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin nəznində fəaliyyət göstərən “Hüquq Klubu” “Hüquqi cəmiyyətin əsası” adlı yeni layihəyə star verir
Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin 50 illik yubileyi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Kitabxanaçılıq-in­for­ma­siya fakültəsinin 50 illik yubileyi münasibətilə «İnformasiya cəmiyyəti və kitabxana-informasiya fəaliyyəti» mövzusunda Respublika Elmi Konfransı keçirilib.
BDU “İlin tələbə”lərini mükafatlandırıb
Bu gün BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) tələbələr arasında tədris göstəriciləri, nümunəvi nizam-intizam, universitetin ictimai həyatında fəallığı ilə fərqlənən, yoldaşları arasında xüsusi nüfuza malik olan tələbələrin müəyyən edilməsi məqsədi ilə “İlin ən yaxşı tələbəsi” adlı seçki müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılma mərasimini keçirib.
26/12/2012
Tarix fakültəsinin tələbələri internat məktəbinə yardım aparıblar
Bakı Dövlət Universitetinin Tarix fakültəsinin bir qrup müəllim və tələbəsi Mərdəkandakı 3 saylı internat məktəbinə yardım aparıblar
26/12/2012
Filologiya fakültəsinin magistrant və tələbələri XI Respublika tələbə Elmi-praktik konfransında uğurla çıxış edib
Dekabrın 21-22-də Bakı Slavyan Universitetində Tərcümə fakültəsinin təşkilatçılığı ilə Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəyliyi gününə həsr olunmuş “Müasir tərcüməşünaslığın və mədəniyyətşü­naslığın aktual problemləri” mövzusunda  XI Respublika tələbə Elmi-praktik konfransı keçirilib.
24/12/2012
Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Böyük Elmi Şurasının genişləndirilmiş  iclası keçirilib.
20/12/2012
Günel Məlikli doktorantların və gənc tədqiqatçıların XVII respublika elmi konfransında çıxış edib
Doktorantların və gənc tədqiqatçıların XVII respublika elmi konfransı keçirilib
“Aşıq Şəmşir” Mədəniyyət Ocağı BDU-nun tələbələrini mükafatlandırıb