Hüquq fakültəsi çempion oldu
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin idman meydançasında ümummilli lider Heydər Əliyevin   90 illlik həsr olunmuş idman yarışlarının qaliblərinin təntənəli mükafatlandırılması mərasimi keçirilib.
04/05/2013
BDU-da Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
03/05/2013
“Mən azərbaycanlıyam” müsabiqə qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Ana Vətən Partiyasının ümummilli lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə ali məktəb tələbələri arasında “Mən azərbaycanlıyam” mövzusunda elan etdiyi inşa müsabiqəsi qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib.
03/05/2013
Akademik Abel Məhərrəmov Beynəlxalq Nobel İnformasiya Mərkəzinin prezidentini qəbul edib
Bakı Dövlət Universitetinin   rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Beynəlxalq İnformasiya Nobel Mərkəzi (BİNM), Rusiya Təbii Elmlər Akademiyasının akademiki, texnika elmləri doktoru, professor Vyaçeslav Tyutyunniki qəbul edib
03/05/2013
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin BDU-nun Elmi kitabxanası ilə birgə təşkil etdiyi, Ulu Öndər Heydər Əliyevin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Heydər Əliyev irsində kitab və kitabxana məsələləri” mövzusunda Respublika Elmi Konfransı keçirilib.
02/05/2013
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin online radiosu yaradılıb
BDU THİK yeni layihəyə başlayıb.
01/05/2013
“Heydər Əliyev və kitabxana quruculuğu” Respublika konfransı keçirilmişdir
Kitabxanaçıliq-informasiya fakültəsində  “Heydər Əliyev və kitabxana quruculuğu” adlı magisistrant və doktorantların Respublika elmi konfrans keçirilmişdir.
30/04/2013
BDU-da “Elm haqqında Azərbaycan Respublikasının qanun layihəsi” müzakirə edilib
BDU-da “Elm haqqında Azərbaycan Respublikasının qanun layihəsi” müzakirə edilib.
30/04/2013
“Heydər Əliyev – 90” adlı elmi-praktiki konfrans keçirilmişdir
Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsində “Heydər Əliyev – 90” adlı elmi-praktiki konfrans keçirilmişdir.
29/04/2013
BDU-da Respublika şagird konfransı keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində (BDU) ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyinə həsr olunmuş «Heydər Əliyev irsi elmimizin qarantıdır» mövzusunda Respublika şagird konfransı keçirilib.
26/04/2013
BDU-da ulu öndər Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ulu öndər Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə “Aşıq Şəmşir” Mədəniyyət Ocağı İctimai Birliyi ilə Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinin birgə təşkil etdiyi “Zərli tac kamallı başa yaraşır” adlı ədəbi-bədii tədbir keçirilib.
25/04/2013
Riqa Texniki Universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da olub
Bu gün Riqa Texniki Universitetinin rektoru, professor Leonid Ribiskisin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti BDU-da olub.
24/04/2013
BDU THİK “Böyük alim – Qayğıkeş ana” adlı elmi – praktik konfrans keçirdi
BDU THİK akademik Zərifə Əliyevanın 90 illik yubileyinə həsr olunmuş “Böyük alim – Qayğıkeş ana”  adlı elmi – praktik konfrans keçirdi.
24/04/2013
BDU-nun Tarix fakültəsində narkomaniyaya qarşı tədbir keçirilib
Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Tarix fakültəsində tələbələrlə Avropa İttifaqının və Birləşmiş Millətlər Təşkilatı İnkişaf Proqramının icra etdiyi Cənubi Qafqazda Narkotiklərə Nəzarət Proqramının (SKAD) və Narkotiklərə dair Milli Təbliğat Ofisinin rəhbəri Məzahir Əfəndiyevlə göruş keçirilib.
22/04/2013
BDU-nun tələbələri ELSA 63-cü Beynəlxalq Şura toplantısında
ELSA tələbələr  tərəfindən idarə olunan və yaradılan beynəlxalq, müstəqil, qeyri-siyasi, qeyri-kommersiya təşkilatıdır.
19/04/2013
BDU THİK daha bir mükafata layiq görüldü
BDU THİK  “Dövlət gənclər siyasətini həyata keçirilməsində fəallığına görə” fəxri fərmanla təltif edib.
19/04/2013
BDU-da xaricdə təhsillə əlaqədar tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində (BDU) xaricdə təhsillə əlaqədar maarifləndirici tədbir keçirilib.
ELAN
Springer nəşriyyatı, Azərbaycan Respublikası Prezidenti yanında Elmin İnkişaf Fondu və AMEA-nın İnformasiya Texnologiyaları İnstitutunun birgə təşkilatçılığı ilə “Beynəlxalq elmi jurnalların tələbləri” mövzusunda müəlliflər üçün seminar keçiriləcəkdir.
18/04/2013
Jurnalistika fakültəsinin müəllimi, dosent Sabir Məmmədlinin «Beynəlxalq jurnalistika dünya media sistemində» adlı dərs vəsaiti işıq üzü görüb.
BDU-da İraq mədəniyyət günləri keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İraq İslam Respublikasının ölkəmizdəki səfiri Heydər Şiyə Qubeyşi əl-Barrakı qəbul edib.