BDU-da Türk-Azərbaycan Hüquq Lüğətinin təqdimat mərasimi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Türkiyə Ədliyyə Akademiyasının nümayəndə heyətinin iştirakı ilə birgə Türk-Azərbaycan Hüquq Lüğətinin təqdimat mərasimi keçirilib.
17/04/2013
British Council BDU-da təlim keçirib
British Council BDU-nun Xarici Əlaqələr Departamentinin təşkilatçılığı ilə Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin tələbələri üçün prezentasiya keçirib
16/04/2013
BDU ilə Slovakiyanın Sladkoviçovo Ali Məktəbi arasında Anlaşma Memorandumu imzalanıb
BDU-nun rektoru, akademik Abel MəhərrəmovSlovakiyanın Sladkoviçovo Ali Məktəbinin nümayəndə heyətinin qəbul edib.
Vürçburq Universitetinin professoru BDU-da mühazirələr oxuyub
Almaniyanın Vürçburq Universitetinin Avropa Əmək Hüququ üzrə professoru Kristof Kerver Bakı Dövlət Universitetinin Hüquq fakültəsinin Avropa Hüququ üzrə magistrantlarına bir neçə mühazirə oxuyub
16/04/2013
Futbol yarışının açılış mərasimi keçirilib
BDU-da lider Heydər Əliyevin 90 illik yubileyi münasibətilə futbol yarışının açılış mərasimi keçirilib
15/04/2013
BDU-da Şahmat çempionatının açılışı olub
BDU-da Şahmat çempionatının təntənəli açılış mərasimi keçirilib.
11/04/2013
BDU-nun iki alimi təltif olunub
BDU-da Şahmat çempionatının təntənəli açılış mərasimi keçirilib.
11/04/2013
BDU-da Şahmat çempionatı keçiriləcək
Sabah Şahmat çempionatının təntənəli açılış mərasimi keçirilək
10/04/2013
BDU-da növbəti seminar
Bu gün Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyi ilə əlaqədar olaraq Bakı Dövlət Universiteti nəzdində təsis edilən “Fəlsəfə və sosial elmlərin aktual problemləri” adlı Ümumrespublika seminarının növbəti toplantısı keçirilib.
09/04/2013
BDU AMEA ilə iki müqavilə imzaladı
BDU ilə Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının Geologiya, Fəlsəfə, Sosiologiya və Hüquq institutları arasında əməkdaşlığa dair müqavilə imzalanıb
BDU-da ELMİ ŞURANIN NÖVBƏTİ İCLASI KEÇİRİLİB
BDU-nun Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib.
BDU-da növbəti seminar
Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində Ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyi ilə əlaqədar olaraq BDU nəzdində təsis edilən “Fəlsəfə və sosial elmlərin aktual problemləri” adlı Ümumrespublika seminarının növbəti toplantısı keçirilib.
09/04/2013
BDU-da “Heydər Əliyev və Azərbaycanda gənclər siyasəti” mövzusunda konfrans keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində“Heydər Əliyev və Azərbaycanda gənclər siyasəti” mövzusunda konfrans keçirilib.
03/04/2013
Ankara Universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da olub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ankara Universitetinin rektoru, professor, doktor Erkan İbişin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
02/04/2013
BDU-da soyqırım qurbanlarının xatirəsi anılıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 31 mart soyqırımı ilə əlaqədar tədbir keçirilib.
29/03/2013
Bakı Dövlət Universitetində Gənc Alimlər Şurası yaradılıb
Bakı Dövlət Universitetində gənc alim və tədqiqatçıların elmi fəaliyyətə cəlb edilməsi, onların elmi və peşəkarlıq səviyyələrinin yüksəldilməsi, aktual elmi problemlərin işlənilməsi və prioritet elmi məsələlərin həlli üçün səylərinin birləşdirilməsi, gənc alimlərin innovasiya fəaliyyətlərinin inkişaf etdirilməsi və yaradıcılıq imkanlarının tam reallaşdırılmasına kömək edilməsi üçün universitetin Gənc Alimlər Şurası yaradılıb.
Türkiyəli qonaqlar BDU-da olublar
Bu gün Türkiyənin Erciyes Universitetinin prorektoru, prof, dr Hasan Yetim, Genom və Kök Hüceyrə Mərkəzinin müdiri, prof.dr.Yusuf Özkul Bakı Dövlət Universitetində olublar
28/03/2013
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi möhtəşəm “Bahar şənliyi” şou gecəsini keçirib
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tələbələrin asudə vaxtlarının səmərəli təşkil olunması ve Novruz bayramı münasibəti ilə bədii əyləncəli gecə keçirib.
BDU-nun professoru Rumıniyada olub
Fizika fakültəsinin dekanı prof. Məhəmmədəli Ramazanov Qara Dəniz Universitetləri əməkdaşlıq şəbəkəsinin dəvəti ilə Rumıniyada olub.
27/03/2013
NOVRUZ BAYRAMINIZ MÜBARƏK!