BDU Tələbə Gənclər Təşkilatı “Azərbaycan – gözəl diyar!” adlı layihə həyata keçirir
“Azərbaycan – Avropa Gənclərinin Əməkdaşlığı” ictimai birlik, BDU THIK-lə birgə Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin yanında Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə “Azərbaycan – gözəl diyar!” adlı layihəni icra edir
08/10/2012
XI Bakı Yapon dili natiqlik müsabiqəsi keçirilib
7 oktyabr 2012-ci il tarixində BDU-da 11-ci Bakı Yapon dili natiqlik müsabiqəsi keçirilib
08/10/2012
BDU Türkiyə və Koreya universitetləri ilə müqavilə imzaladı
Türkiyə Cümhuriyyətinin Giresun Universitetinin rektoru və Koreya Respublikasının Hankuk Xarici Dillər Universitetinin rektoru  BDU-da olublar
Abel Məhərrəmov Nobel mükafatçılarını qəbul edib
BDU-nun rektoru həmçinin Kaliforniyanın Stenford Universitetinin professoru, fizika üzrə Nobel mükafatı laureatı Laflin Robert Betts və kimya üzrə Nobel mükafatı laureatı  Markus Rudolf Arturu qəbul edib
Tələbələr üçün Kino Klub təşkil edilib
BDU İlahiyyat fakültəsi Tələbə Həmkarlar Təşkilatı tələbələrin asudə vxtlarının səmərəli istifadə edilməsi istiqamətində daha bir addım atıb
06/10/2012
“XXI əsrdə qloballaşma proseslərinə yeni metodoloji yanaşmalar” mövzusunda geniş müzakirə aparılıb
İkinci Bakı Beynəlxalq Humanitar Forumu çərçivəsində “XXI əsrdə qloballaşma proseslərinə yeni metodoloji yanaşmalar” mövzusunda “dəyirmi masa” keçirilib.
05/10/2012
Nobel mükafatçısı BDU-da olub
BDU-nun rektoru Amerika astrofiziki, ABŞ-ın Massaçusets Texnologiya Universitetinin alimi, Nobel mükafatı laureatı Corc Fitzgerhald Smutu qəbul edib.
Hankuk Xarici Dillər Universitetinin rektoru BDU-da olub
Koreya Respublikasının Hankuk Xarici Dillər Universitetinin rektoru, ispan ədəbiyyatı üzrə alim Çul Park və bu ali təhsil ocağının xarici əlaqələr üzrə dekanı, xarici dillər fakültəsinin professoru Tae Yeonb Janq BDU-da olublar.
Nizami Gəncəvinin 870 illik yubileyinə həsr olunmuş sərgi keçirilib
Bütün Azərbaycanda olduğu kimi BDU-nun Elmi kitabxanasında da dahi Azərbaycan şairi Nizami Gəncəvinin yubileyinə həsr olunmuş tədbirlər keçirilir
Abel Məhərrəmov Yaponiyanın sabiq nazir müavini ilə görüşüb
BDU-nun rektoru Yaponiyanın sabiq Xarici İşlər Vitse-Naziri və Nümayəndələr Palatasının keçmiş üzvü, hal-hazırda Çiba Ticarət Universitetindəki Elmlər Akademiyasının professoru, Beynəlxalq Siyasi Tədqiqatlar İnstitutunda tədqiqat üzrə məsləhətçi, Vilton Parkda baş məsləhətçi və Yaponiyanın Xarici İşlər Nazirliyində Beynəlxalq Sülh Əməkdaşlığı üzrə Məsləhət Qrupunun üzvü Akiko Yamanakanı qəbul edib.
03/10/2012
BDU ilə Argentina və Bolqarıstan Universitetləri arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb
Argentinanın Rosario Milli Universitetinin rektoru və Bolqarıstanın St.Kliment Orhidski Universitetinin rektoru  BDU-da olublar.
Vətənpərvərlik ruhunun təbliği BDU THIK-in ən əsas fəaliyyət sahəsindindir
Bu günBDU THIK-in tələbələrin asudə vaxtlarinin səmərəli təşkil olunması istiqamətində gördüyü işlərə daha bir yenisi əlavə olundu.
03/10/2012
BDU-da “Qloballaşma şəraitində elm və təhsil sahəsində inteqrasiya prosesləri” mövzusunda tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “Qloballaşma şəraitində elm və təhsil sahəsində inteqrasiya prosesləri” mövzusunda tədbir keçirilib.
02/10/2012
“Azərbaycan – gözəl diyar!”
“Azərbaycan – Avropa Gənclərinin Əməkdaşlığı” ictimai birlik, BDU THİK ilə birgə Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin yanında Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə “Azərbaycan – gözəl diyar!” adlı layihəni icra edir.
02/10/2012
BDU professoru Ukraynada beynəlxalq forum­­­da iştirak edib
BDU-nun Fizika fakültəsinin dekanı prof. M.Ə.Ramazanov  Kiyev şəhərində  5-ci "Laboratoriyaların komleks təhcizatı" adlı beynəlxalq forumu­­­­­n və sərginin işində iştirak edib.
01/10/2012
Yeni media fənlərinin tədrisi ilə bağlı təlimlər keçirilib
Bu gün  Amerikanın “Beynəlxalq Tədqiqatlar və Mübadilə Şurası”nın (IREX)  Azərbaycan nümayəndəliyinin  təşəbbüsü və xarici mütəxəssislərin  iştirakı ilə təlim keçirilib.
28/09/2012
İndoneziyanın ölkəmizdəki səfiri BDU-da olub
İndoneziyanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Prayono Atiyanto və onun müşahidə etdiyi nümayəndı heyəti BDU-da olub.
26/09/2012
Yeni laboratoriyalar
Ali təhsil ocaqlarının flaqmanı olan Bakı Dövlət Universitetihər il olduğu kimi, bu tədris ilinə də bir sıra yeniliklərlə gedir.
24/09/2012
Həmid Vəliyevin “Xarici ölkələrin jurnalistika tarixi” adlı kitabı çapdan çıxıb
BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin Beynəlxalq jurnalistika kafedrasının müdiri, professor Həmid Vəliyevin “Xarici ölkələrin jurnalistika tarixi” adlı kitabı çapdan çıxıb.
20/09/2012
BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin Jurnalistika fakültəsinin nəzəriyyəsi və təcrübəsi kafedrasının müdiri, professor Cahangir Məmmədlinin “Jurnalistikanın nəzəriyyəsi və təcrübəsi” adlı kitabı çapdan çıxıb.
20/09/2012