Abel Məhərrəmov Koreyanın səfiri ilə görüşüb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Koreyanın Azərbaycandakı səfiri Li Ci Hanı qəbul edib.
10/08/2012
Qara Dəniz İqtisadi Əməkdaşlıq Təşkilatının Parlament Assambleyası tələbələr arasında esse müsabiqəsi elan edir
1993-cü il fevral ayının 26-da İstanbulda 11 ölkənin dövlət və hökumət başçılarının iştirakı ilə Qara dəniz İqtisadi Əməkdaşlıq Təşkilatının Parlament Assambleyası (QİƏTPA), 1998-ci ildə isə bu əməkdaşlıq çərçivəsində Rumıniyanın Konstantsa şəhərində Qara Dəniz Universitetlər Assosiasiyası yaradılmışdır.
25/07/2012
Universitetlər arası əməkdaşlıq proqramı imzalanıb
BDU-nun beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq üzrə prorektoru, dosent Şəlalə Məmmədova , Beynəlxalq layihələr və qrantlar şöbəsinin müdiri, dosent Təranə Mahmudova Rusiya Federasiyasının Kazan Federal Universitetinin Naberejniy Çelnı filialının direktoru Dmitriy Yuryevic Tumanovla görüşüb.
24/07/2012
Prorektor və dekan Tiflisdə regional konfransda iştirak ediblər
Beynəlxalq əlaqələr və əməkdaşlıq üzrə prorektor, dosent Şəlalə Məmmədova və Coğrafiya fakültəsinin dekanı, professor Fərda İmanov  “Qafqazın su resurslarının  qarşılıqlı idarəsi” üzrə beynəlxalq magistr proqramının hazırlanması ilə bağlı Gürcüstanın paytaxtı Tiflis şəhərində keçirilən regional konfransda iştirak ediblər.
20/07/2012
Şəlalə Məmmədova İrandan gələn qonaqları qəbul edib
Bu gün İRİMO prezidenti, WMO daimi nümayəndəsi və İran-Şərqi Azərbaycan Meteorologiya İdarəsinin baş meneceri prorektor dos. Ş.R.Məmmədova ilə görüşmüşlər.
12/07/2012
BDU-da Carl Zeiss optik mikroskopiya laboratoriyası açılıb
BDU-nun biologiya fakültəsinin nəzdində Carl Zeiss optik mikroskopiya  laboratoriyasının açılışi olub.
11/07/2012
Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universiteti Elmi Şurasının genişləndirilmiş iclası keçirilib.
10/07/2012
MDU-nun rektoru BDU-da olub
Akademik Abel Məhərrəmov M.V.Lomonosov adına MDU-nun rektoru, universitetin fəxri doktoru, akademik Viktor Antonoviç Sadovniçinin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
09/07/2012
Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçiriləcək
9 iyul 2012-ci il tarixində BDU Elmi Şurasının genişləndirilmiş iclası keçiriləcək.
06/07/2012
Bu il Bakı Dövlət Universitetini 4 minədək məzun bitirmişdir
İyunun 28-da BDU-da 2011/2012-cu tədris ilinin məzunları ilə təntənəli görüş olmuşdur.
29/06/2012
BDU-da Məzun günü keçiriləcək
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Məzun günü keçiriləcək. Bu il iniversiteti 4000-minədək tələbə bitirir ki, onların 500 nəfəri fərqlənmə diplomuna layiq görülənlərdir. 500 nəfər məzuna diplomları rektor Abel Məhərrəmov təqdim edəcək. Əsas tədbir isə saat 18:30-da əsas binanın qarşısında başlayacaq və ATV telekanalı ilə canlı olaraq yayımlanacaq. Bütuü məzunları təbrik edirik!!!
28/06/2012
BDU-nun əməkdaşı İzmirdə simpoziumda iştirak edib
Dosenti Təranə Mahmudova Türkiyə Izmir universitetində keçirilmiş  simpoziumda iştirak edib.
27/06/2012
KOMİTƏ SƏDRİ UNİVERSİTET MÜƏLLİMLƏRİNİN MAAŞ və PENSİYALARI İLƏ BAĞLI YENİ TƏKLİFLƏRDƏN DANIŞIR
BDU THİK-in sədri seçilən filologiya elmləri namizədi, dosent Fikrət Şiriyev universitet müəllimlərinin maaş və pensiyaları, elmi dərəcələrə görə ödənilən məbləğlə bağlı təkliflər irəli sürüb.
27/06/2012
BDU THİK-in növbəti Hesabat – seçki konfransı keçirilib
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin növbəti Hesabat-Seçki konfransı keçirilib.
24/06/2012
Türkiyənin Hacettepe Universitetinin nümayəndə heyəti universitetdə olub
Türkiyənin Hacettepe Universitetinin rektoru Murat Tuncerin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti BDU-da olub.
22/06/2012
BDU və Türkiyənin Hitit Universiteti arasında Anlaşma Memorandumu imzalanıb
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Türkiyənin Hitit Universitetinin rektoru, professor doktor Reha Metin Alkanı qəbul edib.
22/06/2012
KİV rəhbərlərinə "Universitetin dostu" mükafatı təqdim edilib
BDU-da Azərbaycan milli mətbuatının banisi, tanınmış publisist, pedaqoq və təbiətşünas alim Həsən bəy Zərdabinin 170 illik yubiley tədbiri və «Universitetin dostu» mükafatının təqdimat mərasimi keçirilib.
21/06/2012
Abel Məhərrəmov İsveçrənin Respublikasının Bakıdakı səfiri ilə görüşüb
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İsveçrənin Respublikasının Bakıdakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri ilə görüşüb.
21/06/2012
BDU-da Milli Qurtuluş Günü münasibətilə tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Milli Qurtuluş Günü münasibətilə tədbir keçirilib.
14/06/2012
Məlahət Qurbanova «Qızıl Qələm» aldı
BDU-nun professoru, Tədris Elektron Mərkəzinin müdiri Məlahət Qurbanova «Qızıl Qələm» media mükafatı ilə təltif olunub.
12/06/2012