Hüquq fakültəsində «Müdafiə otağı»nın açılışı olub
Hüquq fakültəsində Qurtuluş günü münasibətilə «Müdafiə otağı»nın açılışı olub.
13/06/2013
“Ali bitkilərin təyin edilməsi və oxuyan quşların monitorinqi” mövzusunda təlim Xızıda baş tutub
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin, “Bioekologiya” kafedrası və Almaniya-Azərbaycan Əməkdaşlıq birliyinin birgə təşkil etdiyi “Ali bitkilərin təyin edilməsi və oxuyan quşların monitorinqi” mövzusunda təlimin III hissəsi keçirilib.
13/06/2013
İsrailin səfiri BDU-da
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İsrailin ölkəmizdəki səfiri Rafael Harpazı və səfirin müavini Ronen Krauzu qəbul edib.
11/06/2013
Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin Heydər Əliyevin 90 illiyinə həsr olunmuş Elmi-praktik Konfransının materialları işıq üzü görüb
BDU-nun Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin  ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illiyinə həsr olunmuş elmi-praktik konfransının materialları işıq üzü görüb.
11/06/2013
BDU-da türk tələbələrin məzun günü qeyd edilib
Bugün Bakı Dövlət Universitetində təhsil alan türk tələbələrin  məzun günü keçirilib.
Yay imtahan sessiyası başlayıb
Universitetin bakalavriat səviyyəsi üzrə əyani şöbənin I–III kurslarında və magistraturada yay imtahan sessiyası başlayıb.
10/06/2013
BDU Çinin Minzu Universiteti ilə Anlaşma Memorandumu imzaladı
Abel Məhərrəmov Çinin Minzu Universitetinin prorektoru Song Minin başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
10/06/2013
Əcnəbi doktorantların Azərbaycan dili fənni üzrə doktorluq minimum imtahanı
20.06.2013-cü il saat 1000-da əcnəbi doktorantların Azərbaycan dili fənni üzrə doktorluq minimum imtahanı keçiriləcəkdir.
04/06/2013
ELAN!
Əcnəbi doktorantların nəzərinə!
04/06/2013
Saloniki Aristotel Universitetinin rektoru İoannis Milopulos BDU-da olub
Bu gün BDU-nun rektoru Yunanıstan Respublikasının Saloniki Aristotel Universitetinin rektorunu qəbul edib.
01/06/2013
BDU-da “Bəkir Çobanzadə və türkologiyanın müasir problemləri” mövzusunda Respublika elmi konfransı keçirilir
BDU-da “Bəkir Çobanzadə və türkologiyanın müasir problemləri” mövzusunda Respublika elmi konfransı öz işinə başlayıb.
31/05/2013
NATO rəsmiləri BDU-nun tələbələri qarşısında çıxış ediblər
NATO rəsmiləri Bakı Dövlət Universitetində olublar.
31/05/2013
İtaliyalı qonaqlar BDU-da
BDU-nun rektoru İtaliyanın La Sapienza Universitetinin prorektoru, Azərbaycanın İtaliyadakı səfiri və İtaliya Araşdırçalar mərkəzinin nümayəndə heyətini qəbul edib.
30/05/2013
Fizika fakültəsində Heydər Əliyevin 90 illiyinə həsr olunmuş VIII Respublika Elmi Konfransı keçirilib
Fizika fakültəsində Azərbaycan xalqının Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illiyinə həsr olunmuş Magistrantların və Gənc Tədqiqatçıların “Fizika və Astronomiya Problemləri” VIII Respublika Elmi Konfransı keçirilmişdir.
29/05/2013
BDU tarixçiləri Əlimərdan Topçubaşovun 150 illiyini qeyd etdilər
BDU-nun Tarix fakültəsində görkəmli ictimai-siyasi xadim Əlimərdan Topçubaşovun 150 illiyinə həsr olunmuş elmi seminar keçiirilib.
29/05/2013
5 iyun - Ümumdünya ətraf mühiti günü
BDU-nun Ekologiya və Torpaqşünaslıq fakültəsi ilə Ekologiya və Təbii Sərvətlər Nazirliyi 5 iyun Ümumdünya ətraf mühit günü ilə bağlı tədbir keçiriblər.
27/05/2013
BDU-da Respublika Günü qeyd olunub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 28 may - Respublika Gününə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
24/05/2013
Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
BDU-nun Böyük Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib. İclası açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəliyi elan edib.
24/05/2013
SİZİ IEEE SEMİNARINA DƏVƏT EDİRİK!
IEEE Professional Seminar - "IEEE Xplore Rəqəmsal Kitabxananın Innovativ Tədqiqatlarda Səmərəli İstifadəsi"
23/05/2013
BDU və Ukraynanın Su Təsərrüfatı və Təbii Sərvətlərdən İstifadə üzrə Milli Universiteti arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ukraynanın Su Təsərrüfatı və Təbii Sərvətlərdən İstifadə üzrə Milli Universitetinin nümayəndə heyətini qəbul edib