PROFESSOR – MÜƏLLİM VƏ TƏLƏBƏ HEYƏTİNİN NƏZƏRİNƏ
BDU-nun  Elmi kitabxanası, Azərbaycan Kitabxana İnformasiya Konsorsiumu çərçivəsində oxuculara elektron informasiya təminatçısı kimi fəaliyyət göstərir.
10/05/2012
BDU nümayəndə heyəti Samsundan dönüb
“Hüquq elminin aktual problemləri” mövzusunda III Beynəlxalq Konfrans keçirilib.
08/05/2012
Azərbayan Respublikasınn Prezdenti yanında Elmin İnkişafı Fondunun 2010-cu il üçün 1-ci qrant müsabiqəsinin qalibi
2010-cu il üçün 1-ci qrant müsabiqəsinin qalibi
08/05/2012
BDU-nun Mətbuat və informasiya şöbəsinin açıqlaması:
Bakı Dövlət Universitetinin hüquq fakültəsinin sabiq dekan müavini, hüquq elmləri doktoru, professor Məhəmməd İmanlının həbsi ilə bağlı Baş Prokuror yanında Korrupsiyaya Qarşı Mübarizə İdarəsinin məlumatı ilə bağlı BDU-nun Mətbuat və informasiya şöbəsi aşağıdakıları bildirir:
07/05/2012
“Aşıq Şəmşir” Ocağı qalib tələbələri mükafatlandırdı
Bu gün Beynəlxalq Mətbuat Mərkəzində “Aşıq Şəmşir” Mədəniyət Ocağı İctimai Birliyi Bakı Dövlət Universitetinin Kitabxanaçılıq-İinformasiya fakültəsi ilə birgə təşkil etdiyi görkəmli dövlət xadimi Heydər Əliyevin anadan olmasının 89-cu ildönümünə həsr edilmiş məqalə müsabiqəsinin təqdim edilməsinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
07/05/2012
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi “Heydər Əliyev və müasir Azərbaycan gəncliyi” mövzusunda dəyirmi masa keçirib
Bu gün Ulu öndər Heydər Əliyevin anadan olmasının 89-cu ildönümünə həsr olunmuş  Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi təşkilatçılığı ilə “Heydər Əliyev və müasir Azərbaycan gəncliyi” mövzusunda tədbir təşkil olunub.
04/05/2012
BDU-da ulu öndərin 89-cu ildönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib
Bu gün BDU-da «Heydər Əliyev məktəbi»nin ulu öndərin 89-cu ildönümünə həsr olunmuş növbəti məşğələsi keçirilib.
02/05/2012
BDU-da "Yüksək performanslı maye xromatoqrafiya kolonlar və irəli tətbiq üsulları" mövzusunda seminar keçirilib
02 may 2012-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetində Yaponiyanın SHİMADZU, Türkiyənin Ant Teknik  firmaları və  BDU-nun Kimya fakültəsi tərəfindən təşkil olunmuş "Yüksək performanslı maye xromatoqrafiya kolonlar və irəli tətbiq üsulları" mövzusunda seminar keçirilmişdir.
02/05/2012
IV kurs tələbəsi Ayşən Sadıqlı “Heydər Əliyev və Azərbaycan gəncliyi” mövzusunda məqalə müsabiqəsində I yeri tutub
ATU-da YAP Yasamal rayon təşkilatının ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının  89-cu ildönümünə həsr olunmuş tədbiri keçirilib.
BDU ilə Radiasiya Problemləri İnstitutu arasında anlaşma memorandumu imzalanıb
Bu gün Bakı Dövlət Universiteti ilə AMEA-nın Radiasiya Problemləri İnstitutu arasında anlaşma memorandumu imzalanıb.
01/05/2012
BDU-nun hüquq klinikası aztəminatlı vətəndaşlara pulsuz hüquqi yardım göstərir
BDU-nun hüquq fakültəsində fəaliyyət göstərən Hüqüq klinikasında fakültənin 3-4-cü kurs tələbələri vəkillərin və müəllimlərin nəzarəti altında əhalinin aztəminatlı vətəndaşlarına - təqaüdçülərə, əlillərə, qaçqın və məcburi köçkünlərə, təhsil alan gənclərə məsləhət formasında pulsuz hüquqi yardım göstərirlər.
HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin nümayəndəsi Valeria Droge BDU-da olub
İngiltərənin HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinin mütəxəssisi Valeria Droge BDU-da olub.
Rektor Səudiyyə Ərəbistanından olan alimi qəbul edib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Səudiyyə Ərəbistanında olan Kral Əbdüləziz adına Elm və Texnologiya Mərkəzinin (KƏŞETM) Elmi layihələr üzrə direktoru doctor Süleyman Məhəmməd Alfadulu qəbul edib.
30/04/2012
MDU-nun Təhsil fəlsəfəsi kafedrasının müdiri, f.e.n., dos. Brızqalova Yelena Vladimirovna Sosial elmər və Psixologiya fakültənin professor-müəllim həyyəti ilə görüşmüşdür
Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində MDU-nun Təhsil fəlsəfəsi kafedrasının müdiri, fəlsəfə elmləri namizədi, dosent Brızqalova Yelena Vladimirovna  fakültənin professor-müəllim həyyəti ilə görüşmüşdür.
27/04/2012
Müəllimlər imtahan verib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində British Council ilə imzalanmış əməkdaşlıq memorandumu çərçivəsində Universitet müəllimləri və əməkdaşları üçün ingilis dilindən test imtahanları təşkil olunub.
26/04/2012
Web konfrans keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi  və Elmi kitabxanası Xarkov Milli Universitetinin Mərkəzi Elmi Kitabxanası ilə Web konfrans keçirib.
26/04/2012
Attestasiyaya start verilib
Bakı Dövlət Universitetində akkreditasiya keçirilir.
25/04/2012
Bakı Dövlət Universitetinin yeni dekanları təsdiqləndi
Jurnalistika, Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültələrində dekan seçkilərinin nəticələri məlum olub.
24/04/2012
“Bizim söz” qəzeti fəaliyyətini bərpa etdi
“Bizim söz” qəzeti yenidən nəşrə başlayıb.
20/04/2012
Hüquq təhsilinin yeni inkişaf mərhələsi
BDU-nun hüquq fakültəsinin bir qrup professor-müəllim heyəti ABŞ Dövlət Departamentinin dəvəti ilə ABŞ-da səfərdə olublar.
19/04/2012