Nizami Gəncəvinin 870 illik yubileyinə həsr olunmuş sərgi keçirilib
Bütün Azərbaycanda olduğu kimi BDU-nun Elmi kitabxanasında da dahi Azərbaycan şairi Nizami Gəncəvinin yubileyinə həsr olunmuş tədbirlər keçirilir
04/10/2012
Abel Məhərrəmov Yaponiyanın sabiq nazir müavini ilə görüşüb
BDU-nun rektoru Yaponiyanın sabiq Xarici İşlər Vitse-Naziri və Nümayəndələr Palatasının keçmiş üzvü, hal-hazırda Çiba Ticarət Universitetindəki Elmlər Akademiyasının professoru, Beynəlxalq Siyasi Tədqiqatlar İnstitutunda tədqiqat üzrə məsləhətçi, Vilton Parkda baş məsləhətçi və Yaponiyanın Xarici İşlər Nazirliyində Beynəlxalq Sülh Əməkdaşlığı üzrə Məsləhət Qrupunun üzvü Akiko Yamanakanı qəbul edib.
03/10/2012
BDU ilə Argentina və Bolqarıstan Universitetləri arasında əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb
Argentinanın Rosario Milli Universitetinin rektoru və Bolqarıstanın St.Kliment Orhidski Universitetinin rektoru  BDU-da olublar.
Vətənpərvərlik ruhunun təbliği BDU THIK-in ən əsas fəaliyyət sahəsindindir
Bu günBDU THIK-in tələbələrin asudə vaxtlarinin səmərəli təşkil olunması istiqamətində gördüyü işlərə daha bir yenisi əlavə olundu.
03/10/2012
BDU-da “Qloballaşma şəraitində elm və təhsil sahəsində inteqrasiya prosesləri” mövzusunda tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “Qloballaşma şəraitində elm və təhsil sahəsində inteqrasiya prosesləri” mövzusunda tədbir keçirilib.
02/10/2012
“Azərbaycan – gözəl diyar!”
“Azərbaycan – Avropa Gənclərinin Əməkdaşlığı” ictimai birlik, BDU THİK ilə birgə Azərbaycan Respublikası Gənclər və İdman Nazirliyinin yanında Gənclər Fondunun maliyyə dəstəyi ilə “Azərbaycan – gözəl diyar!” adlı layihəni icra edir.
02/10/2012
BDU professoru Ukraynada beynəlxalq forum­­­da iştirak edib
BDU-nun Fizika fakültəsinin dekanı prof. M.Ə.Ramazanov  Kiyev şəhərində  5-ci "Laboratoriyaların komleks təhcizatı" adlı beynəlxalq forumu­­­­­n və sərginin işində iştirak edib.
01/10/2012
Yeni media fənlərinin tədrisi ilə bağlı təlimlər keçirilib
Bu gün  Amerikanın “Beynəlxalq Tədqiqatlar və Mübadilə Şurası”nın (IREX)  Azərbaycan nümayəndəliyinin  təşəbbüsü və xarici mütəxəssislərin  iştirakı ilə təlim keçirilib.
28/09/2012
İndoneziyanın ölkəmizdəki səfiri BDU-da olub
İndoneziyanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Prayono Atiyanto və onun müşahidə etdiyi nümayəndı heyəti BDU-da olub.
26/09/2012
Yeni laboratoriyalar
Ali təhsil ocaqlarının flaqmanı olan Bakı Dövlət Universitetihər il olduğu kimi, bu tədris ilinə də bir sıra yeniliklərlə gedir.
24/09/2012
Həmid Vəliyevin “Xarici ölkələrin jurnalistika tarixi” adlı kitabı çapdan çıxıb
BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin Beynəlxalq jurnalistika kafedrasının müdiri, professor Həmid Vəliyevin “Xarici ölkələrin jurnalistika tarixi” adlı kitabı çapdan çıxıb.
20/09/2012
BDU-nun Jurnalistika fakültəsinin Jurnalistika fakültəsinin nəzəriyyəsi və təcrübəsi kafedrasının müdiri, professor Cahangir Məmmədlinin “Jurnalistikanın nəzəriyyəsi və təcrübəsi” adlı kitabı çapdan çıxıb.
20/09/2012
Litva Respublikasının Edukalogiya universitetinin və Dillər Mərkəzinin nümayəndələri BDU-da
Litva Respublikasının Edukalogiya universitetinin prorektoru Rimantas Jelvis və Litva Mədəniyyət və Dillər Mərkəzinin rəhbəri Vilma Vilkayte BDU-da olublar.
Koreyanın yeni səfiri BDU-da
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Koreya Respublikasının ölkəmizə yeni təyin olunmuş səfiri Çoi Suk İni qəbul edib.
19/09/2012
BDU THİK yeni tədris ilinə yeni enerji ilə başladı
BDU THİK Komitənin genişləndirilmiş iclasını keçirib.
19/09/2012
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin rəhbərliyi I kurs tələbələri ilə görüşüb
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin rəhbərliyinin ekologiya ixtisası üzrə I kursa qəbul olunmuş tələbələrlə görüşü keçirilib.
2012-ci il üçün doktoranturaya qəbul planı
17/09/2012
Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktoranturaya qəbul qaydaları
2012-ci il üçün BDU-da Fəlsəfə doktoru proqramı üzrə doktoranturaya qəbul qaydaları