Yeni medianın tədris modullarının hazırlanması üzrə işlər artıq başa çatıb
“Yeni medianın  tədrisinin təkmilləşdirilməsi ” Layihəsi çərçivəsində hazırlanan tədris modulları üzərində işlər bitmək üzrədir.
04/04/2012
Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib.
04/04/2012
BDU "Gənc alim və mütəxəssislərin qrant layihələri” müsabiqəsində iştirak edib
"Gənc alim və mütəxəssislərin qrant layihələri” müsabiqəsindən uğurla keçmiş layihәlәr arasında BDU-nun əməkdaş və tələbələri də var.
03/04/2012
Tarix fakültəsinin tələbələri "Beynəlxalq Gənclər Forumu"na hazırlaşır
Aprelin 22-26-da Rusiyanın 1812-ci il Vətən Müharibəsində qələbəsinin 200 illiyi ilə bağlı Moskva şəhərində "Beynəlxalq Gənclər Forumu" keçiriləcək.
03/04/2012
BDU ilə ADU anlaşma memorandumu imzalayıb
Bu gün Bakı Dövlət və Azərbaycan Dillər Universitetləri arasında anlaşma memorandumu imzalanıb.
02/04/2012
“Gənc İstedadlar” respublika olimpiadasının qalibləri olublar
BDU-nun nəzdində fəaliyyət göstərən «Gənc İstedadlar» liseyi 2008-ci ildən respublika olimpiadalarında iş­tirak edir.
02/04/2012
Soyqırımı qurbanlarının xatirəsi anılıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 31 mart soyqırımı ilə əlaqədar tədbir keçirilib.
30/03/2012
Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyəti
Universitetimizdən olan nümayəndə heyəti mart ayının 9-dan Almaniyada səfərdədir.
29/03/2012
Treyninq-seminar keçiriləcək
29 mart 2012-ci il tarixdə saat 1000-da “Azərbaycanda elmə tomson reyters agentliyi tərəfindən baxiş”mövzusunun davamı olaraq “Azərbaycanda nəşr olunan elmi jurnalların dünya standartlarına uyğunlaşdırılmasına dəstək” mövzusunda treyninq-seminar keçiriləcəkdir.
27/03/2012
Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşlarının Avropa Birliyinin 7 Çərçivə Proqramının NAPEP layihəsi üzrə növbəti seminarında iştirakı
Bakı Dövlət Universitetinin koordinatoru olduğu “Elektronika və Fotonika üçün nanotexnologiya platforması” – NAPEP layihəsi üzrə növbəti seminar 20 – 25 Mart 2012-ci il tarixində Macarıstanın Szeged şəhərində keçirilmişdir.
27/03/2012
Bakı Dövlət Universitetində magistratura pilləsində həyata keçirilən Kommersiya hüququ, İnsan hüquqları və Avropa hüququ ixtisasları üzrə beynəlxalq standartlara uyğun magistr proqramlar haqqında məlumat məşhur masterstudies.com  saytında yerləşdirilmişdir:
ELAN!
AZƏRBAYCAN RESPUBLİKASI TƏHSİL NAZİRLİYİ, BAKI DÖVLƏT UNİVERSİTETİ Fizika Problemləri Elmi-Tədqiqat İnstitutunda və Elmi-Tədqiqat Laboratoriyalarında aşağıda göstərilən ştatlar üzrə boş yerləri tutmaq üçün müsabiqə elan edir:
19/03/2012
Ekologiya və Torpaqşünaslıq fakültəsinin ildönümü qeyd olunub
BDU-nun Ekologiya və Torpaqşünaslıq fakültəsinin yaradılmasının ildönümü qeyd olunub.
19/03/2012
Tələbələrin XVII Respublika fənn olimpiadasının 1-ci turu Bakı Dövlət Universitetində başladı
Azərbaycan Respublikasının təhsil naziri Misir Mərdanovun əmrinə əsasən ölkəmizdə fevral-aprel aylarında tələbələrin XVII Respublika fənn olimpiadası keçirilir.
16/03/2012
Jurnalistika fakültəsi 3-cü dəfə qalib olub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azad Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə ənənəvi Novruz şənliyi keçirilib.
16/03/2012
ELAN!
AR Təhsil Nazirliyi BDU Aşagidaki Fakültələrdə Və Kafedralarda Boş Olan Dekan Və Kafedra Müdiri Vəzifələrini Tutmaq Üçün Müsabiqə Elan Edir.
12/03/2012
Onlayn ingilis dili
«Gənclər Şəbəkəsi Təşəbbüsü» İctimai Birliyinin təşkilatçılığı ilə Bakı Dövlət Universitetində tələbələrlə görüş keçirilib.
07/03/2012
Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirilib. İclası giriş sözü ilə açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəlikdə duran məsələləri Elmi Şura üzvlərinin diqqətinə çatdırıb.
06/03/2012
BDU-nun «Gənc istedadlar» liseyinin şagirdləri ABŞ-a gedəcəklər
Yuxarı sinif şagirdlərinin təhsil sahəsində daha böyük uğurlar qazanmalarına şərait yaradır.
05/03/2012
Abel Məhərrəmov Pakistan nümayəndə heyəti ilə görüşüb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  Pakistan İslam Respublikası Senatının sədr müavini Mir Can Camalinin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüşüb.
01/03/2012