Qanlı Yanvar
1990-cı ilin 20 Yanvar gecəsi Azərbaycan xalqının tarixinə ən faciəli gün kimi daxil oldu.
13/01/2012
Jurnalistika fakültəsində İnternet TV yaradılacaq
BDU-nun rektoru  Azərbaycan İnternet Forumunun prezidenti, Multimedia Mərkəzinin direktoru Osman Gündüzlə görüşüb.
12/01/2012
BDU rektoru təltif edilib
“Turizmə dəstək” Gənclər Koalisiyası Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmovu təltif edib.
11/01/2012
BDU-da Yeni il şənliyi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə Yeni il şənliyi keçirilib.
31/12/2011
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “Heydər Əliyev məktəbi”nin növbəti məşğələsi keçirilib.
Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü münasibətilə  keçirilən tədbiri giriş sözü ilə açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov deyib ki, bu bayram ayrı-ayrı ölkələrdə yaşayan azərbaycanlılarla əlaqələr qurmaq, onlar arasında birlik və həmrəylik yaratmaq prosesində mühüm rol oynayır.
30/12/2011
Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin 20 illik yubileyinə həsr edilmiş tədbir keçirilib
Bu gün BDU  Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin 20 illik yubileyinə həsr edilmiş təntənəli tədbir keçirilib.
29/12/2011
“İlin ən yaxşı şam ağacı” müsabiqəsi keçirilib
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi ənənəsinə  uygun olaraq bu il də “İlin ən yaxşı şam ağacı” müsabiqəsini həyata keçirib. Universitetin 17 fakültəsi “İlin ən yaxşı şam ağacı”nı bəzəmək üçün start götürüb.
29/12/2011
Bakı Dövlət Universitetinin “Ekologiya və Torpaqşünaslıq” fakültəsinin əməkdaşları ilə Ekologiya İdarəsində görüş keçirilmişdir
ARDNŞ-in Ekologiya İdarəsində 27 dekabr 2011-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin“Ekologiya və torpaqşünaslıq” fakültəsinin əməkdaşları ilə görüş keçirilmişdir.
29/12/2011
Doktorantların və gənc tədqiqatçıların XVI Respublika Elmi konfransının plenar iclasında doktorant Rəşad Sadıqov çıxış edib
Dekabrın 21-də Azərbaycan Müəllimlər İnstitutunda Doktorantların və gənc tədqiqatçıların XVI Respublika Elmi konfransının açılışı keçirilib.
28/12/2011
BDU-da professor Məmməd Mübariz Əlizadənin 100 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib
Bu gün BDU-da professor Əlizadə Məmməd Mübariz Əli oğlunun 100 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib.
28/12/2011
BDU-da “İLİN ƏN YAXŞI TƏLƏBƏ”ləri mükafatlandırılıb
Bu gün BDU THİK tələbələr arasında “İlin ən yaxşı tələbəsi” adlı seçki müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılma mərasimini keçirib.
27/12/2011
Abuzər Xələfovun 80 illik yubileyi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Unversitetində professor Abuzər Xələfovun anadan olmasinin 80, elmi-pedaqoji fəaliyyətinin 60 illiyi münasibətilə tədbir keçirilib.
23/12/2011
“Nə? Harada? Nə zaman?”
Universitetlərarası “Nə? Harada? Nə zaman?” intellektual yarışmasında BDU THİk-in komandası I yeri tutaraq çempionatın baş mükafatçısı olmuşdur.
23/12/2011
Bakı Dövlət Universitetində Nəsir İmanquliyevin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş təntənəli tədbir keçirildi
Bu gün BDU-da tanınmış ictimai-siyasi xadim və publisist, əməkdar jurnalist, professor Nəsir İmanquliyevin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş təntənəli tədbir keçirilib.
22/12/2011
BDU-da Nəsir İmanquliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş respublika elmi-praktik konfransının plenar iclası öz işinə başlayıb
Bu gün BDU-da Nəsir İmanquliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş “Azərbaycan jurnalistikası qloballaşma dövründə: qaynaqlar və perspektivə baxış” adlı respublika elmi-praktik konfransın plenar iclası öz işinə başlayıb.
21/12/2011
Professor Şamil Vəliyevin iki cilddən ibarət kitabı işıq üzü görüb
20/12/2011
Rektor qış imtahan sessiyası ilə baglı tapşırıqlar verib
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov 2011/2012 tədris ilinin qış imtahan sessiyasına hazırlıq məsələləri əlaqədar olaraq fakültə dekanları və dekan müavinləri ilə görüşüb.
19/12/2011
Azərbaycan Torpaqşünaslar Cəmiyyətinin III qurultayının qonaqları BDU-da olublar
Bu gün Azərbaycan Torpaqşünaslar Cəmiyyətinin III qurultayının əcnəbi  qonaqları Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Ekologiya və Torpaqşünaslıq Fakultəsində olublar.
16/12/2011
Bakı Dövlət Universiteti ali məktəblərin reytinq cədvəlində 114 pillə irəliləyib
Beynəlxalq Akademik Perspektivlər İnstitutu (URAP) dünyanın ən yaxşı 2000 universitetinin siyahısını açıqlayıb.
15/12/2011
YUNESKO ilə Bakı Dövlət Universiteti arasında imzalanan Anlaşma Memorandumun təqdimat mərasimi keçirilib
Bu gün BDU-da YUNESKO ilə Bakı Dövlət Universiteti arasında imzalanan Anlaşma Memorandumunun təqdimat mərasimi keçirilib.
14/12/2011