Abel Məhərrəmov Türkiyə Ədliyyə Akademiyasının rektorunun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüşüb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Türkiyə Ədliyyə Akademiyasının rektoru Hüseyin Yıldırımın başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüşüb.
13/12/2011
BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevi anım mərasimi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin «Heydər Əliyev məktəbi»ndə    ümummilli lider Heydər Əliyevi vəfat etməsinin 8-ci ildönümünə həsr edilmiş anım mərasimi keçirilib.
Moskva meri BDU-nun əməkdaşı Çingiz Həsənovu təltif edib
Moskva şəhərinin meri Sergey Sobyanin Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşı, iqtisad elmləri namizədi, dosent Çingiz Həsənovu 1941-1942 illərin qışında Moskva ətrafıda alman-faşist qoşunlarına qarşı Sovet Ordusunun əks-hücumu başlamasının 70 illik yubileyi ilə əlaqədar təbrik edib.
BDU «Thomson Reuters» Agentliyinin məlumat bazasından istifadə edəcək
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov "Thomson Reuters" Agentliyinin Mərkəzi və Şərqi Avropa üzrə regional meneceri David Xorki və satış meneceri Mətin Tunçu qəbul edib.
09/12/2011
Bakı Dövlət Universiteti dünyanın aparıcı TOKYO BOEKI Ltd. şirkəti ilə memorandum imzaladı
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov TOKYO BOEKI Ltd. şirkətinin prezidenti Kadzuei Uçida ilə görüşüb.
08/12/2011
“MDB: İnnovasiyalarda tərəfdaşlıq” mövzusunda beynəlxalq konfrans öz işinə başlayıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “MDB: İnnovasiyalarda tərəfdaşlıq” mövzusunda beynəlxalq konfrans (Road Show) öz işinə başlayıb.
07/12/2011
BDU İndoneziya dili üzrə mütəxəssis hazırlayacaq
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov    İndoneziya Səfirliyinin Müvəqqəti İşlər Vəkili Agus Trimartononu qəbul edib.
05/12/2011
Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası dostluq qrupunun Şusuke Vatanabe ilə görüşü olub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası dostluq qrupunun sədri, akademik Abel Məhərrəmovun və dostluq qrupunun üzvləri: Hadı Rəcəbli, Aslan Cəfərov, İmamverdi İsmayılov, Flora Qasımova, Eldar Quliyev, Əli Məsimlinin Yaponiyanın ölkəmizdəki səfiri Şusuke Vatanabe ilə görüşü olub.
05/12/2011
BDU tələbələri yenə birinci oldular
Dekabrın 1-də  Bakı Dövlət Universitetinin Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin  (BDU  THİK)  təşkilatçılığı ilə “Heydər Əliyev Məktəbi”ndə Parlament Jurnalistləri Birliyinin həyata keçirdiyi “Deputat-tələbə əməkdaşlığı” layihəsinin qaliblərinin mükafatlandırma mərasimi keçirilib.
02/12/2011
Sosial elmlər və psixologiya fakültəsi 20 yaşını qeyd edib
Bu gün BDU-da Sosial elmlər və psixologiya (SEP) fakültəsinin yaranmasının 20 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
30/11/2011
Abel Məhərrəmov çexiyalı qonaqları qəbul edib
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Çexiyanın Kimya Texnologiyası İnstitutunun Tədqiqat və İnkişaf üzrə prorektoru Milan Pospişıli, Biokimya və Mikrobiologiya kafedrasının müdiri professor Katerjina Demnerovanı və Beynəlxalq əlaqələr departamentinin müdiri Dr. Hana Opatovanı qəbul edib.
Rektor Moskvada səfərdə olub
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Rusiyanın təhsil və elm sahəsinin təməlini qoyan, Moskva Dövlət Universitetinin təsisçisi M.V.Lomonosovun 300 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbirdə iştirak etmək məqsədilə Moskvada səfərdə olub. Rektor, eyni zamanda, M.V.Lomonosovun yubileyi çərçivəsində Moskvada keçirilən Avrasiya Universitetləri Assosiasiyanın  XII qurultayında da iştirak edib.
29/11/2011
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi öz xeyirxah missiyasını davam etdirir
BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi hər zamankı  kimi öz xeyirxah mövqeyinə sadiq qalaraq “Uşaqlar gələcəyimizdir” adlı möhtəşəm xeyriyyə konserti keçirib.
29/11/2011
BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin növbəti xeyriyyə aksiyası da uğurlu alındı
28 noyabr 2011-ci il tarixində BDU THİK-i talasimiyalı və hemofiliyalı xəstələrə yardım məqsədi ilə qanvermə aksiyası keçirib.
29/11/2011
Abel Məhərrəmov İordaniyanın Ali Təhsil və Elmi Tədqiqatlar Nazirliyinin Baş katibini qəbul edib
BDU-nun rektoru İordaniyanın Ali Təhsil və Elmi Tədqiqatlar Nazirliyinin Baş katibi, siyasi elmlər üzrə fəlsəfə doktoru Mustafa əl-Advanı qəbul edib.
25/11/2011
BDU-da Sinxay inqilabının 100 illiyi qeyd edilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Sinxay inqilabının 100 illiyi münasibətilə elmi konfrans keçirilib.
24/11/2011
Türk Dünyası xalqlarının II Hüquq qurultayı keçirilib
Noyabrın 13-16-da İstanbul şəhərində Türk Dünyası xalqlarının II Hüquq qurultayı keçirilib.
23/11/2011
BDU-da İslam Dünya Elmi İstinad Mərkəzinin türk dilli ölkələri üzrə filialı açılacaq
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İslam Dünya Elmi İstinad Mərkəzinin Prezidenti, İran İslam Respublikasının Elm və Texnologiya Regional İnformasiya Mərkəzinin rəhbəri, Şiraz Universitetinin Sosial Elmlər fakültəsinin kitabxana və informasiya elmləri üzrə professoru Cəfər Mehradı qəbul edib.
23/11/2011
Tokyo Boeki Ltd-nin nümayəndələri BDU-da
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Yaponiya firması olan Tokyo Boeki Ltd-nin nümayəndələrini qəbul edib.
22/11/2011
Ekologiya və Torpaqşünaslıq Fakultəsində Həmkarlar İttifaqı Komitəsi yaradılıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və Torpaqşünaslıq Fakultəsində Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təsis iclası keçirilib.
21/11/2011