IV kurs tələbəsi Ayşən Sadıqlı “Heydər Əliyev və Azərbaycan gəncliyi” mövzusunda məqalə müsabiqəsində I yeri tutub
ATU-da YAP Yasamal rayon təşkilatının ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının  89-cu ildönümünə həsr olunmuş tədbiri keçirilib.
BDU ilə Radiasiya Problemləri İnstitutu arasında anlaşma memorandumu imzalanıb
Bu gün Bakı Dövlət Universiteti ilə AMEA-nın Radiasiya Problemləri İnstitutu arasında anlaşma memorandumu imzalanıb.
01/05/2012
BDU-nun hüquq klinikası aztəminatlı vətəndaşlara pulsuz hüquqi yardım göstərir
BDU-nun hüquq fakültəsində fəaliyyət göstərən Hüqüq klinikasında fakültənin 3-4-cü kurs tələbələri vəkillərin və müəllimlərin nəzarəti altında əhalinin aztəminatlı vətəndaşlarına - təqaüdçülərə, əlillərə, qaçqın və məcburi köçkünlərə, təhsil alan gənclərə məsləhət formasında pulsuz hüquqi yardım göstərirlər.
HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin nümayəndəsi Valeria Droge BDU-da olub
İngiltərənin HULT Beynəlxalq Biznes Məktəbinin Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinin mütəxəssisi Valeria Droge BDU-da olub.
Rektor Səudiyyə Ərəbistanından olan alimi qəbul edib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Səudiyyə Ərəbistanında olan Kral Əbdüləziz adına Elm və Texnologiya Mərkəzinin (KƏŞETM) Elmi layihələr üzrə direktoru doctor Süleyman Məhəmməd Alfadulu qəbul edib.
30/04/2012
MDU-nun Təhsil fəlsəfəsi kafedrasının müdiri, f.e.n., dos. Brızqalova Yelena Vladimirovna Sosial elmər və Psixologiya fakültənin professor-müəllim həyyəti ilə görüşmüşdür
Sosial elmlər və psixologiya fakültəsində MDU-nun Təhsil fəlsəfəsi kafedrasının müdiri, fəlsəfə elmləri namizədi, dosent Brızqalova Yelena Vladimirovna  fakültənin professor-müəllim həyyəti ilə görüşmüşdür.
27/04/2012
Müəllimlər imtahan verib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində British Council ilə imzalanmış əməkdaşlıq memorandumu çərçivəsində Universitet müəllimləri və əməkdaşları üçün ingilis dilindən test imtahanları təşkil olunub.
26/04/2012
Web konfrans keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsi  və Elmi kitabxanası Xarkov Milli Universitetinin Mərkəzi Elmi Kitabxanası ilə Web konfrans keçirib.
26/04/2012
Attestasiyaya start verilib
Bakı Dövlət Universitetində akkreditasiya keçirilir.
25/04/2012
Bakı Dövlət Universitetinin yeni dekanları təsdiqləndi
Jurnalistika, Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültələrində dekan seçkilərinin nəticələri məlum olub.
24/04/2012
“Bizim söz” qəzeti fəaliyyətini bərpa etdi
“Bizim söz” qəzeti yenidən nəşrə başlayıb.
20/04/2012
Hüquq təhsilinin yeni inkişaf mərhələsi
BDU-nun hüquq fakültəsinin bir qrup professor-müəllim heyəti ABŞ Dövlət Departamentinin dəvəti ilə ABŞ-da səfərdə olublar.
Eskişəhər valisi BDU-da olub
Türkiyənin Eskişəhər valisi Qədir Qoçdəmirin başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti BDU-da olub.
Tələbələr müsabiqədə iştirak ediblər
BDU-da dil kurslarının təşkili nəzərdə tutulub.
ELAN
Bakı Dövlət Universiteti ayrı-ayrı ixtisas sahələri üzrə peşəkar jurnalist kadrlarının hazırlanması üçün dəqiq, təbiət və humanitar elmlər sahəsində bakalavr və magistratura pillələrini bitirmiş və jurnalistikaya meylli gəncləri ölkənin sosial, iqtisadi, siyasi və mədəni həyatınıın professional səviyyədə işıqlandırılmasını təmin etmək məqsədi ilə jurnalist ixtisası üzrə əlavə təhsil almaq üçün müsabiqə elan edir.
17/04/2012
SUFOLK universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da olub
17 aprel 2012-ci il tarixində İngiltərənin SUFOLK universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da səfərdə olub. Görüşdə SUFOLK universitetinin İncəsənət və humanitar elmlər məktəbinin rəhbəri Chrissie Harrington və Beynəlxalq Əlaqələr şöbəsinin mütəxəssisi Bela Məmmədova, BDU-dan isə Beynəlxalq Əlaqələr və Əməkdaşlıq üzrə prorektor Şəlalə Məmmədova, Beynəlxalq Proqramlar şöbəsinin müdiri Təranə Mahmudova, Beynəlxalq Proqramlar şöbəsinin baş mütəxəssisi Elmira İsmayılova və Lalə Kərimova iştirak ediblər.
17/04/2012
Futbol çempionatına start verildi
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin futbol meydançasında ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 89-cu ildönümü münasibətilə universitetin 17 fakültəsi, eyni zamanda  MDU-nun Bakı filialının tələbələri arasında futbol yarışının təntənəli açılış mərasimi keçirilib.
14/04/2012
Bioekologiya kafedrasının magistrantları üçün beynəlxalq standartlara uyğun tədris proqramının təqdimat mərasimi keçirilib
Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin (GİZ) “Cənubi Qafqazda Biomüxtəlifliyin Davamlı İdarəolunması Proqramı” (BDİP) çərçivəsində Ekologiya və Torpaqşünaslıq fakültəsinin Bioekologiya kafedrasının yeni istifadəyə verilmiş laboratoriyasında magistr pilləsi üçün beynəlxalq standartlara uyğun tədris proqramının təqdimat mərasimi keçirilib.
13/04/2012
Aprelin 13-də BDU-nun və Türk Dünyası Öyrənci Dərnəyi Azərbaycan Təmsilçiliyinin Təşkilatçılığı ilə universitetdə «Azərbaycan-Türkiyə Enerji razılaşmalarının Avropanın enerji təhlükəsizliyi və bölgənin geosiyası vəziyyətinə təsiri» mövzusunda tədbir keçirilib.
13/04/2012
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakultəsinin dosenti beynəlxalq seminarda iştirak edib
BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakultəsinin Coğrafi ekologiya kafedrasının dosenti Dünya Bankının layihəsi üzrə beynəlxalq elmi seminarda iştirak edib.
12/04/2012