BDU-da “Müstəqil Azərbaycanda dini təhsil” mövzusunda konfrans keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikası Dini Qurumlarla İş üzrə Dövlər Komitəsinin Bakı Dövlət Universitetinin ilahiyyat fakültəsidə “Müstəqil Azərbaycanda dini təhsil” mövzusunda konfrans keçirilib.
16/11/2011
BDU-da II Respublika elmi-metodiki konfransı başlayıb
Bu gün BDU-da “Müasir şəraitdə ümumtəhsil məktəblərində tədrisin keyfiyyətini yüksəltmək yolları” mövzusunda II respublika elmi-metodiki konfransı öz işinə başlayıb
14/11/2011
Abbas Zamanovun 100 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib
Bakı Dövlət Universitetində görkəmli alim Abbas Zamanovun anadan olmasının 100 illik yubileyi böyük təntənə ilə qeyd edilib. Tədbiri giriş sözü ilə açan rektor, akademik Abel Məhərrəmov Abbas Zamanovun həyatının böyük bir hissəsinin Bakı Dövlət Universiteti ilə bağlı olduğunu deyib.
14/11/2011
Abel Məhərrəmov beynəlxalq layihənin iştirakçılarını qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru Tempus layihəsi çərçivəsində Vestminster Universitetinin professoru və İngiltərə Tempus layihəsinin Koordinatoru Nino Porakişvilinin başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
12/11/2011
BDU tələbələri qan veriblər
Bu gün BDU-nun nəzdində fəaliyyət göstərən 30 saylı şəhər poliklinikasında Konstitusiya gününə həsr olunmuş qanvermə aksiyası keçirilib.
12/11/2011
Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib
Bu gün BDU Elmi Şurasının növbəti iclası keçirilib.
11/11/2011
Prorektor Aydın Kazımzadə beynəlxalq forumda iştirak edib
Astana şəhərində Qazaxstan Respublikasının müstəqilliyinin 20 illiyinə və M.V.Lomonosov adına MDU-nun Qazaxıstan filialinin yaradılmasının 10 illiyinə həsr edilmiş Beynəlxalq Forum keçirilmişdir.
10/11/2011
Abel Məhərrəmov Zoya Zaytsevanı qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru Böyük Britaniyanın QS Agentliyinin Dünya Universitetlərinin Keyfiyyət Standartlarının reytinqi üzrə marketinq direktoru xanım Zoya Zaytsevanı qəbul edib.
04/11/2011
Abel Məhərrəmov Ukraynanın Azərbaycandakı səfirini qəbul edib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ukraynanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Aleksandr Mişenkonu qəbul edib.
03/11/2011
Böyük Britaniyanın QS agentliyi ilə seminar keçiriləcək
Noyabrın 4-də BDU-da Böyük Britaniyanın QS agentliyin Dünya Universitetlərinin Keyfiyyət Standartlarının reytinqi üzrə marketinq direktorunun iştirakı ilə seminar keçiriləcəkdir.
03/11/2011
Dünyanın aparıcı biznes məktəbləri Bakıda
QS World MBA Tour dünyanın aparıcı biznes məktəblərini 3 noyabr günü Bakıya gətirir.
02/11/2011
Rektor daha 3 fakültənin birincilərini qəbul edib
Rektor, akademik Abel Məhərrəmov birinci kurs tələbələri ilə silsilə görüşlərini davam etdirir.
01/11/2011
ABŞ-ın Prinston Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyacaq
Noyabrın 2-də Amerika Birləşmiş Ştatlarının Prinston Universitetinin professoru Maykl Reynolds Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin müəllim-tələbə heyəti üçün mühazirə oxuyacaq.
01/11/2011
Rektor daha 4 fakültənin birincilərini qəbul etdi
Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Coğrafiya, Tarix, Geologiya və Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinə qəbul olan birinci kurs tələbələr ilə görüş keçirib.
31/10/2011
Bakı Dövlət Universiteti THİK tələbələr üçün “Zamanın idarə olunması” adlı psixoloji seminar keçirib
BDU THIK “Zamanın  idarə olunması” adlı psixoloji seminar keçirib.
30/10/2011
Abel Məhərrəmov USAİD agentliyinin Avrasiya üzrə İnzibatçı müavinini qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov USAİD agentliyinin Avrasiya üzrə İnzibatçı müavini Conatan Heyli qəbul edib.
28/10/2011
BDU-da II Beynəlxalq Türkiyə-Azərbaycan elmi-praktiki simpoziumu başlayıb
Bu gün BDU-da Qafqaz Universiteti, Türkiyənin Özyeğin Universiteti və BDU-nun birgə təşkilatçılığı ilə keçirilən II Beynəlxalq Türkiyə-Azərbaycan elmi-praktiki simpoziumun plenar iclası öz işinə başlayıb.
28/10/2011
Abel Məhərrəmov İtaliyanın La Sapienza Universitetinin nümayəndə heyətini qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İtaliyanın La Sapienza Universitetinin professoru Anjelo Çianesenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
BDU Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Mahaçqalada qurultayda iştirak edib
Dağıstan Muxtar Respublikasının paytaxtı Mahaçqala şəhərində Avrasiya Universitetləri Həmkarlar İttifaqları Assosiasiyasının 24-cü qurultayı keçirilib.
26/10/2011
«Başqa dilim, elim var mənim»
BDU-nun Mətbuat tarixi kafedrasının müəllimi, filologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Pərvanə Məmmədlinin transliterasiya və tərtib etdiyi «Başqa dilim, elim var mənim» kitabı işıq üzü görüb.