«Azərbaycan mətbuat tarixi antologiyası»
«Azərbaycan mətbuat tarixi antologiyası» kitabının II cildi nəşr olunub. Kitabda Azərbaycan mətbuatı və jurnalistikasının inkişaf tarixini və onun elmi-nəzəri prinsiplərini əks etdirən materiallar toplanıb.
26/10/2011
BDU rektoru Ukraynada Avroasiya Universitetləri Birliyi və Beynəlxalq Elmlər Akademiyaları Assosiasiyasının birgə iclasına qatılıb
Ukraynanın Kiyev şəhərində “MDB-yə üzv olan ölkələrin elm və yaradıcı ziyalılarının VI forumu” çərçivəsində Avroasiya  Universitetləri  Birliyi və Beynəlxalq Elmlər Akademiyaları Assosiasiyasının birgə iclası keçirilib.
24/10/2011
BDU THİK növbəti dəfə respublikada ən yaxşı tələbə həmkarlar təşkilatı adına layiq görüldü
Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsi “Ən yaxşı ilk həmkarlar ittifaqı komitəsi” adlı müsabiqə elan edib.
21/10/2011
BDU-da “Elsevier” məlumat bazasının təqdimatı keçirilib
BDU-da “Elsevier” məlumat bazasının təqdimatı və bu bazadan  istifadə qaydalarına həsr olunmuş  treninq-seminar keçirilib.
20/10/2011
Abel Məhərrəmov Argentinanın Elmi və Texniki Araşdırmalar üzrə Milli Şurasının Prezidentini qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru Argentinanın Elmi və Texniki Araşdırmalar üzrə Milli Şurasının Prezidentinın başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
19/10/2011
Rektor professoru təbrik edib
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Fizika fakültəsinin professorunun 75 yaşının tamam olması münasibəti ilə təbrik edib.
18/10/2011
ElSEVIER məlumat bazasının təqdimatı
20  oktyabr 2011-ci il tarixdə saat 09:30-da “Elektron Resursların İşlənməsi” (Electronic Resources Usage) mövzusunda “ElSEVIER” məlumat bazasının təqdimatı və bu bazadan  istifadə qaydalarına həsr olunmuş treninq-seminar keçiriləcəkdir.
17/10/2011
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində konfrans
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində Azərbaycan Respublikasının dövlət müstəqilliyinin bərpasının 20-ci illiyinə həsr edilmiş “Tətbiqi ekologiyanın problemləri” mövzusunda elmi-metodik konfrans keçirilib.
14/10/2011
BDU-da “Müstəqillik illəri və ekoloji problemlərin həlli” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikasının dövlət müstəqilliyinin bərpasının 20-ci ildönümü münasibətilə Ekologiya və təbii sərvətlər nazirliyi ilə birlikdə “Müstəqillik illəri və ekoloji problemlərin həlli” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib.
13/10/2011
Beynəlxalq Humanitar Forumun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda seksiya iclasları Bakı Dövlət Universitetində keçirilib
Beynəlxalq Humanitar Forumunun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda seksiya iclasları oktyabrın 11-də Bakı Dövlət Universitetində davam etdirilib.
11/10/2011
BDU-da Nano Araşdırmalar Laboratoriyası açılıb
Bakıda keçirilən Beynəlxalq Humanitar Forumun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda BDU-da keçirilən seksiya iclaslarında Nano Araşdırmalar Laboratoriyasının açılışı olub.
11/10/2011
Nobel mükafatı Laureatına BDU-nun fəxri doktoru adı verilib
Bu gün BDU-da Əhməd Həsən Zevayla  universitetin fəxri doktoru adının verilməsi münasibətilə tədbir keçirilib.
10/10/2011
Rektorun birinci kurslarla görüşü davam edir
Bu gün rektor Sosial Elmlər və psixologiya, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin birinci kurs tələbələri ilə görüş keçirib.
Bundestaq üzvləri BDU-da
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  Bakıda səfərdə olan Almaniya parlamentinin üzvü Şteffen-Klaudio Lemmenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
BDU-da BİRİNCİ KOREYA DİLİ MÜSABİQƏSİ KEÇİRİLİB
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində universitetin və Azərbaycan Dillər Universitetinin tələbələrinin iştirak etdiyi Birinci koreya dili müsabiqəsi keçirilib.
07/10/2011
BDU-da almaniyalı qonaqlarla görüş keçirilib
BDU-nun tarix fakültəsində Almaniyanın  Humdold Universitetinin eyni fakültəsindən gələn tələbələrlə görüş keçirilib.
Tomson Reyters BDU-da treninq keçirib
Bu gün BDU-da Tomson Reyters Agentliyi onun tərərfindən hazırlanmış WEB KHOWLEDCE proqramından istifadə üzrə treninq keçirib.
Rektor daha 3 fakültənin birincilərini qəbul etdi
Bu gün BDU-nun rektoru İlahiyyat, Ekologiya və torpaqşünaslıq, Tətbiqi-riyaziyyat və kibernetika fakültəsinə qəbul olan birinci kurs tələbələr ilə görüş keçirib.
Bakı Dövlət Universitetində müstəqilliyin 20-ci ildönümü qeyd olunub
Bu gün BDU-da Azərbaycan Respublikasının Dövlət Müstəqilliyinin 20-ci ildönümü münasibətilə elmi-praktik konfrans keçirilib.
05/10/2011
BDU Latviya Universiteti ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzalayıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “Azərbaycan-Latviya: mədəni-tarixi dialoq” sərgisi açılıb.
04/10/2011