Bakı Dövlət Universiteti Erciyes Universiteti ilə anlaşma memorandumu imzalayıb
Bu gün BDU-nun rektoru Türkiyənin Erciyes Universitetinin rektorunun başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
04/10/2011
Abel Məhərrəmov ukraynalı həmkarını qəbul edib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  O.Qonçar adına Dnepropetrovsk Milli Univeristetinin (Ukrayna) rektoru  Nikolay Viktoroviç Polyakovu və elmi-pedaqoji iş üzrə prorektoru Sergey Aleksandroviç Çernetskini qəbul edib.
28/09/2011
Abel Məhərrəmov hüquq fakültəsinin I kurs tələbələri ilə görüşüb
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov bu il hüquq fakültəsinə qəbul olmuş tələbələrlə görüşüb.
27/09/2011
Web of knowledge məlumat bazasından, istifadə qaydalarına həsr olunmuş treninq-seminar keçiriləcək
Azərbaycanda elmə Tomson Reyters agentliyi tərəfindən baxiş mövzusunun davamı olaraq,  yeni “Web of  knowledge” məlumat bazasından, istifadə qaydalarına həsr olunmuş  treninq-seminar keçiriləcəkdir.
26/09/2011
Elektronika və Fotonika üçün Nanotexnologiya Platforması - NAPEP layihəsi üzrə seminar və treninqlər
BDU-da Avropa komissiyasının 7-ci çərçivə proqramının "Elektronika və Fotonika üçün Nanotexnologiya Platforması" -  NAPEP layihəsi üzrə keçirilən seminar və treninqlərin proqramı
BDU-da Avropa Komissiyasının 7-ci Çərçivə Proqramı əsasında treninqlər başlayıb
Bu gündən etibarən BDU-da  Avropa Komissiyasının 7-ci Çərçivə Proqramı əsasında “Elektronika və Fotonika üçün Nanotexnologiya Platforması – NAPEP” layihəsi üzrə seminar və treninqlər öz işinə başlayıb.
26/09/2011
BDU-nun rektoru Almaniyadan gələn qonaqları qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru Almaniyanın qabaqcıl universitetlərindən gələn qonaqları qəbul edib.
BDU İLƏ RENMİN UNİVERSİTETİ ARASINDA MEMORANDUM İMZALANIB
Çinin Renmin Universitetinin rektoru, professor Ji Buxengin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub.
23/09/2011
Almaniyanın Ziqen Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyacaq
Almaniyanın Ziqen Universitetinin professoru Bakı Dövlət Universitetində mühazirə oxuyacaq.
22/09/2011
I kurs tələbələri ilə görüş
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi birinci kurs tələbələri ilə görüş keçirib.
21/09/2011
BDU-nun hüquq fakültəsinin professor-müəllimheyətinin BDU rektoru akademik A.M.Məhərrəmova müraciəti
MÜRACİƏT
17/09/2011
ABŞ-ın Delaver Universitetinin professoru S.İsmat Şahın mühazirələrinin təqvimi
Amerika Birləşmiş Ştatlarının Delaver Universitetinin professoru S.İsmət Şah Amerika İnformasiya Agentliyinin-“Fulbright” proqraqmı ilə Bakı Dövlər Universitetində “Nanostrukturlu nazik təbəqələr” və “Enerji və Cəmiyyət” mövzusunda  2011-ci ilin sentyabrın 19-dan  noyabrın 12-ə qədər mühazirələr  oxuyacaqdır.
16/09/2011
BDU-da Bilik günü keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 15 sentyabr - Bilik günü münasibətilə tədbir keçirilib.
15/09/2011
BDU-nun nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyində Bilik bayramı qeyd edilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyində Bilik bayramının sevincləri yaşanıb.
15/09/2011
Abel Məhərrəmov kimya fakültəsinin I kurs tələbələri və onların valideynləri ilə görüşüb
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov bu il kimya fakültəsinə qəbul olmuş tələbələr və onların valideynləri ilə görüşüb.
13/09/2011
BDU dünyanın 700 top universitetləri siyahısına daxil olub
“QS World University Rankings-2011” reytinqinə görə BDU dünyanın 700 top universitetinin siyahısına daxil olub və 643-cu yerdə qərarlaşıb.
12/09/2011
Abel Məhərrəmov «Qızıl Buta» mükafatının qaliblərindən oldu
"Dünya Azərbaycanlıları” İctimai Mərkəzi “Qızıl Buta” Mükafatının növbəti qaliblərinin adını açıqlayıb.
05/09/2011
Rektor səfirlə görüşüb
BDU-nun rektoru,millət vəkili,  parlamentin Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası əlaqələr üzrə işçi qrupunun rəhbəri akademik Abel Məhərrəmov AR-in Yaponiyada fövqəladə və səlahiyyətli səfiri vəzifəsinə təyin edilən Gürsel İsmayılzadəni qəbul edib.
24/08/2011
BDU-nun rektoru ABŞ Ədliyyə Departamentinin Xaricdə Prokurorluğun İnkişafına Yardım Proqramının Avroasiya üzrə Regional direktorunu qəbul edib
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov ABŞ gələn xanım Katerina Nyukamı qəbul edib.
10/08/2011
BDU tələbələri ABŞ Dövlət Departamentinin proqramını udublar
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov ABŞ səfirliyinin mətbuat müşaviri Kis Bin, Səfirliyin Təhsil və Mədəniyyət işləri üzrə müşaviri Kris Consu qəbul edib.
10/08/2011