Abituriyentlərin nəzərinə!
Baki  Dövlət  Universitetinə qəbul olunmuş abituriyentlər qeydiyyatdan keçmək üçün aşağidaki sənədləri təqdim etməlidirlər
05/08/2011
BDU-nun Mətbuat və İnformasiya şöbəsinin müdiri Pərvanə İbrahimova «İlin ən fəal şöbə müdiri» fəxri adına layiq görülüb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Elmi Şuranın bu tədris ilində son iclası keçirilib.
Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub
BDU-da Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub.
BDU Elmi Şurasının bu tədris ilində son iclası keçirilib
Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Kadrlar şöbəsinin təmir və yenidənqurma işlərindən sonra açılış mərasimi olub.
BDU Elmi Şurasının bu tədris ilində son iclası keçirilib
BDU-nun rektoru Abel Məhərrəmova medianın “Xüsusi Rəğbət” mükafatı verilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin  rektoru Abel Məhərrəmova medianın "Xüsusi rəğbət” mükafatı təqdim edilib. Mükafat Azərbaycan Milli Mətbuatının 136-cı ildönümü münasibətilə Modern.az portalı və Sosial İnformasiya Agentliyi tərəfindən təsis olunub.
12/07/2011
Rektor Abel Məhərrəmov Ukrayna nümayəndə heyətini qəbul edib
BDU-nun rektoru akademik Abel Məhərrəmov Ukraynadan gələn heyəti qəbul edib
06/07/2011
Filoloq-bəstəkarın yubiley konserti keçirilib
BDU-da  Fikrət Əlizadənin «Qəlbdən qopan səslər» adlı konserti oldu.
05/07/2011
Abel Məhərrəmov Giresun Universitetinin rektor əvəzini qəbul edib
BDU-nun rektoru Türkiyə Cümhuriyyətinin Giresun Universitetinin rektor əvəzini qəbul edib.
04/07/2011
BDU-nun rektoru Qazaxıstan nümayəndə heyətini qəbul edib
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Qazaxıstanın Təhsil Nazirinin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
01/07/2011
Bakı Dövlət Universitetində möhtəşəm məzun günü
İyunun 29-da Bakı Dövlət Universitetində məzun günü keçirilib.
30/06/2011
Abel Məhərrəmov Halis Koyuncuoğlu ilə görüşüb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Türkiyənin ölkəmizdəki səfirliyinin təhsil müşaviri Halis Koyuncuoğlu ilə görüşüb.
30/06/2011
BDU İLƏ XARKOV MİLLİ UNİVERSİTETİ ARASINDA MEMORANDUM İMZALANIB
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov V.N.Karazin adına Xarkov Milli Universitetinin birinci prorektorunun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
29/06/2011
BDU-nun kimya fakültəsinin 1971-ci il məzunları ilə görüş
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov kimya fakültəsinin 1971-ci il məzunları ilə görüşüb.
29/06/2011
Abel Məhərrəmov Türkiyənin Orta Doğu Texniki Universitetinin rektorunu qəbul edib
Rektor, akademik Abel Məhərrəmov Türkiyənin Orta Doğu Texniki Universitetinin rektoru, professor Əhməd Açarın başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
24/06/2011
BDU-da EKOLOGLAR BURAXILIŞ İŞLƏRİNİ UĞURLA MÜDAFİƏ EDİBLƏR
BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində dördüncü kurs tələbələrinin buraxılış işlərinin müdafiəsi keçirilib.
21/06/2011
BDU ilə Almaniyanın Vürzburq Universiteti arasında əməkdaşlıq sazişi imzalandı
BDU ilə Almaniyanın Julius Maksimilian Vürzburq Universiteti arasında “Avropa hüquqi üzrə magistr” proqramının yaradılmasına dair əməkdaşlıq sazişi imzalanıb.
20/06/2011
Gənc istedadlar liseyinin V sinifinə qəbul olan şagirdlərin siyahası
08.06.2011-ci tarixdə keçirilmiş imtahının nəticələrinə görə 2011-2012-ci tədris ili üçün BDU nəzdindəki “Gənc istedadlar” liseyinin V sinifinə qəbul olan şagirdlərin siyahası
16/06/2011
Bakı Dövlət Universiteti ilə British Council arasındakı əməkdaşlıq ilk nəticələrini verib
BDU beynəlxalq reytinqlərə görə ilk beş yüz universitetlər siyahısına daxil olmağı qarşısına məqsəd qoyub.
16/06/2011