Doktorantların və gənc tədqiqatçıların XVI Respublika Elmi konfransının plenar iclasında doktorant Rəşad Sadıqov çıxış edib
Dekabrın 21-də Azərbaycan Müəllimlər İnstitutunda Doktorantların və gənc tədqiqatçıların XVI Respublika Elmi konfransının açılışı keçirilib.
28/12/2011
BDU-da professor Məmməd Mübariz Əlizadənin 100 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib
Bu gün BDU-da professor Əlizadə Məmməd Mübariz Əli oğlunun 100 illik yubileyi münasibətilə tədbir keçirilib.
28/12/2011
BDU-da “İLİN ƏN YAXŞI TƏLƏBƏ”ləri mükafatlandırılıb
Bu gün BDU THİK tələbələr arasında “İlin ən yaxşı tələbəsi” adlı seçki müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılma mərasimini keçirib.
27/12/2011
Abuzər Xələfovun 80 illik yubileyi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Unversitetində professor Abuzər Xələfovun anadan olmasinin 80, elmi-pedaqoji fəaliyyətinin 60 illiyi münasibətilə tədbir keçirilib.
23/12/2011
“Nə? Harada? Nə zaman?”
Universitetlərarası “Nə? Harada? Nə zaman?” intellektual yarışmasında BDU THİk-in komandası I yeri tutaraq çempionatın baş mükafatçısı olmuşdur.
23/12/2011
Bakı Dövlət Universitetində Nəsir İmanquliyevin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş təntənəli tədbir keçirildi
Bu gün BDU-da tanınmış ictimai-siyasi xadim və publisist, əməkdar jurnalist, professor Nəsir İmanquliyevin anadan olmasının 100 illiyinə həsr olunmuş təntənəli tədbir keçirilib.
22/12/2011
BDU-da Nəsir İmanquliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş respublika elmi-praktik konfransının plenar iclası öz işinə başlayıb
Bu gün BDU-da Nəsir İmanquliyevin 100 illik yubileyinə həsr olunmuş “Azərbaycan jurnalistikası qloballaşma dövründə: qaynaqlar və perspektivə baxış” adlı respublika elmi-praktik konfransın plenar iclası öz işinə başlayıb.
21/12/2011
Professor Şamil Vəliyevin iki cilddən ibarət kitabı işıq üzü görüb
20/12/2011
Rektor qış imtahan sessiyası ilə baglı tapşırıqlar verib
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov 2011/2012 tədris ilinin qış imtahan sessiyasına hazırlıq məsələləri əlaqədar olaraq fakültə dekanları və dekan müavinləri ilə görüşüb.
19/12/2011
Azərbaycan Torpaqşünaslar Cəmiyyətinin III qurultayının qonaqları BDU-da olublar
Bu gün Azərbaycan Torpaqşünaslar Cəmiyyətinin III qurultayının əcnəbi  qonaqları Bakı Dövlət Universitetinin (BDU) Ekologiya və Torpaqşünaslıq Fakultəsində olublar.
16/12/2011
Bakı Dövlət Universiteti ali məktəblərin reytinq cədvəlində 114 pillə irəliləyib
Beynəlxalq Akademik Perspektivlər İnstitutu (URAP) dünyanın ən yaxşı 2000 universitetinin siyahısını açıqlayıb.
15/12/2011
YUNESKO ilə Bakı Dövlət Universiteti arasında imzalanan Anlaşma Memorandumun təqdimat mərasimi keçirilib
Bu gün BDU-da YUNESKO ilə Bakı Dövlət Universiteti arasında imzalanan Anlaşma Memorandumunun təqdimat mərasimi keçirilib.
14/12/2011
Abel Məhərrəmov Türkiyə Ədliyyə Akademiyasının rektorunun başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüşüb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Türkiyə Ədliyyə Akademiyasının rektoru Hüseyin Yıldırımın başçılıq etdiyi nümayəndə heyəti ilə görüşüb.
13/12/2011
BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevi anım mərasimi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin «Heydər Əliyev məktəbi»ndə    ümummilli lider Heydər Əliyevi vəfat etməsinin 8-ci ildönümünə həsr edilmiş anım mərasimi keçirilib.
Moskva meri BDU-nun əməkdaşı Çingiz Həsənovu təltif edib
Moskva şəhərinin meri Sergey Sobyanin Bakı Dövlət Universitetinin əməkdaşı, iqtisad elmləri namizədi, dosent Çingiz Həsənovu 1941-1942 illərin qışında Moskva ətrafıda alman-faşist qoşunlarına qarşı Sovet Ordusunun əks-hücumu başlamasının 70 illik yubileyi ilə əlaqədar təbrik edib.
BDU «Thomson Reuters» Agentliyinin məlumat bazasından istifadə edəcək
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov "Thomson Reuters" Agentliyinin Mərkəzi və Şərqi Avropa üzrə regional meneceri David Xorki və satış meneceri Mətin Tunçu qəbul edib.
09/12/2011
Bakı Dövlət Universiteti dünyanın aparıcı TOKYO BOEKI Ltd. şirkəti ilə memorandum imzaladı
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov TOKYO BOEKI Ltd. şirkətinin prezidenti Kadzuei Uçida ilə görüşüb.
08/12/2011
“MDB: İnnovasiyalarda tərəfdaşlıq” mövzusunda beynəlxalq konfrans öz işinə başlayıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “MDB: İnnovasiyalarda tərəfdaşlıq” mövzusunda beynəlxalq konfrans (Road Show) öz işinə başlayıb.
07/12/2011
BDU İndoneziya dili üzrə mütəxəssis hazırlayacaq
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov    İndoneziya Səfirliyinin Müvəqqəti İşlər Vəkili Agus Trimartononu qəbul edib.
05/12/2011
Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası dostluq qrupunun Şusuke Vatanabe ilə görüşü olub
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan-Yaponiya parlamentlərarası dostluq qrupunun sədri, akademik Abel Məhərrəmovun və dostluq qrupunun üzvləri: Hadı Rəcəbli, Aslan Cəfərov, İmamverdi İsmayılov, Flora Qasımova, Eldar Quliyev, Əli Məsimlinin Yaponiyanın ölkəmizdəki səfiri Şusuke Vatanabe ilə görüşü olub.
05/12/2011