Abel Məhərrəmov Ukraynanın Azərbaycandakı səfirini qəbul edib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ukraynanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Aleksandr Mişenkonu qəbul edib.
03/11/2011
Böyük Britaniyanın QS agentliyi ilə seminar keçiriləcək
Noyabrın 4-də BDU-da Böyük Britaniyanın QS agentliyin Dünya Universitetlərinin Keyfiyyət Standartlarının reytinqi üzrə marketinq direktorunun iştirakı ilə seminar keçiriləcəkdir.
03/11/2011
Dünyanın aparıcı biznes məktəbləri Bakıda
QS World MBA Tour dünyanın aparıcı biznes məktəblərini 3 noyabr günü Bakıya gətirir.
02/11/2011
Rektor daha 3 fakültənin birincilərini qəbul edib
Rektor, akademik Abel Məhərrəmov birinci kurs tələbələri ilə silsilə görüşlərini davam etdirir.
01/11/2011
ABŞ-ın Prinston Universitetinin professoru BDU-da mühazirə oxuyacaq
Noyabrın 2-də Amerika Birləşmiş Ştatlarının Prinston Universitetinin professoru Maykl Reynolds Bakı Dövlət Universitetinin tarix fakültəsinin müəllim-tələbə heyəti üçün mühazirə oxuyacaq.
01/11/2011
Rektor daha 4 fakültənin birincilərini qəbul etdi
Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Coğrafiya, Tarix, Geologiya və Kitabxanaçılıq-informasiya fakültəsinə qəbul olan birinci kurs tələbələr ilə görüş keçirib.
31/10/2011
Bakı Dövlət Universiteti THİK tələbələr üçün “Zamanın idarə olunması” adlı psixoloji seminar keçirib
BDU THIK “Zamanın  idarə olunması” adlı psixoloji seminar keçirib.
30/10/2011
Abel Məhərrəmov USAİD agentliyinin Avrasiya üzrə İnzibatçı müavinini qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov USAİD agentliyinin Avrasiya üzrə İnzibatçı müavini Conatan Heyli qəbul edib.
28/10/2011
BDU-da II Beynəlxalq Türkiyə-Azərbaycan elmi-praktiki simpoziumu başlayıb
Bu gün BDU-da Qafqaz Universiteti, Türkiyənin Özyeğin Universiteti və BDU-nun birgə təşkilatçılığı ilə keçirilən II Beynəlxalq Türkiyə-Azərbaycan elmi-praktiki simpoziumun plenar iclası öz işinə başlayıb.
28/10/2011
Abel Məhərrəmov İtaliyanın La Sapienza Universitetinin nümayəndə heyətini qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov İtaliyanın La Sapienza Universitetinin professoru Anjelo Çianesenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
BDU Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Mahaçqalada qurultayda iştirak edib
Dağıstan Muxtar Respublikasının paytaxtı Mahaçqala şəhərində Avrasiya Universitetləri Həmkarlar İttifaqları Assosiasiyasının 24-cü qurultayı keçirilib.
26/10/2011
«Başqa dilim, elim var mənim»
BDU-nun Mətbuat tarixi kafedrasının müəllimi, filologiya üzrə fəlsəfə doktoru, dosent Pərvanə Məmmədlinin transliterasiya və tərtib etdiyi «Başqa dilim, elim var mənim» kitabı işıq üzü görüb.
26/10/2011
«Azərbaycan mətbuat tarixi antologiyası»
«Azərbaycan mətbuat tarixi antologiyası» kitabının II cildi nəşr olunub. Kitabda Azərbaycan mətbuatı və jurnalistikasının inkişaf tarixini və onun elmi-nəzəri prinsiplərini əks etdirən materiallar toplanıb.
26/10/2011
BDU rektoru Ukraynada Avroasiya Universitetləri Birliyi və Beynəlxalq Elmlər Akademiyaları Assosiasiyasının birgə iclasına qatılıb
Ukraynanın Kiyev şəhərində “MDB-yə üzv olan ölkələrin elm və yaradıcı ziyalılarının VI forumu” çərçivəsində Avroasiya  Universitetləri  Birliyi və Beynəlxalq Elmlər Akademiyaları Assosiasiyasının birgə iclası keçirilib.
24/10/2011
BDU THİK növbəti dəfə respublikada ən yaxşı tələbə həmkarlar təşkilatı adına layiq görüldü
Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsi “Ən yaxşı ilk həmkarlar ittifaqı komitəsi” adlı müsabiqə elan edib.
21/10/2011
BDU-da “Elsevier” məlumat bazasının təqdimatı keçirilib
BDU-da “Elsevier” məlumat bazasının təqdimatı və bu bazadan  istifadə qaydalarına həsr olunmuş  treninq-seminar keçirilib.
20/10/2011
Abel Məhərrəmov Argentinanın Elmi və Texniki Araşdırmalar üzrə Milli Şurasının Prezidentini qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru Argentinanın Elmi və Texniki Araşdırmalar üzrə Milli Şurasının Prezidentinın başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
19/10/2011
Rektor professoru təbrik edib
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Fizika fakültəsinin professorunun 75 yaşının tamam olması münasibəti ilə təbrik edib.
18/10/2011
ElSEVIER məlumat bazasının təqdimatı
20  oktyabr 2011-ci il tarixdə saat 09:30-da “Elektron Resursların İşlənməsi” (Electronic Resources Usage) mövzusunda “ElSEVIER” məlumat bazasının təqdimatı və bu bazadan  istifadə qaydalarına həsr olunmuş treninq-seminar keçiriləcəkdir.
17/10/2011
Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində konfrans
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində Azərbaycan Respublikasının dövlət müstəqilliyinin bərpasının 20-ci illiyinə həsr edilmiş “Tətbiqi ekologiyanın problemləri” mövzusunda elmi-metodik konfrans keçirilib.
14/10/2011