BDU əməkdaşlarının indekslənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılma
BDU əməkdaşlarının indeks-lənən jurnallarda çap olunmuş məqalələrinə görə mükafatlandırılması haqqında
18/05/2011
BDU ilə NETZSCH qrupu arasında yeni əməkdaşlıq müqaviləsi imzalanıb
BDU-da Almaniyanın NETZSCH qrupu və həmin qrupa daxil olan “Wesemann İnternetional” MMC  istehsal etdiyi cihazlarla tanışlıq məqsədilə seminar keçirilmişdir
18/05/2011
BDU-da Abay Mərkəzinin açılışı olub
Bu gün BDU-da qazax şairi, yazıçısı, ictimai xadimi, müasir qazax yazılı ədəbiyyatının banisi Abay Kunanbayev adına Mərkəzin rəsmi açılışı olub.
13/05/2011
Abel Məhərrəmov «Avrasiyanın fəxri» medalı ilə təltif edilib
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov   Avrasiya məkanında təhsil və mədəniyyətin inkişafına verdiyi töhfələrinə görə «Avrasiyanın fəxri» medalı və müvafiq diplomla təltif edilib.
13/05/2011
BDU-da RİYAZİYYATÇILARIN KONFRANSI KEÇİRİLİR
BDU-nun Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsində «Riyaziyyatın tətbiqi problemləri» mövzusunda magistrant, doktorant və gənc tədqiqatçıların Respublika elmi konfransı öz işinə başlayıb
12/05/2011
Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin rəhbəri BDU-nun Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub
Bu gün Almaniya Beynəlxalq Əməkdaşlıq Cəmiyyətinin Biomüxtəlifliyin Davamlı idarə olunması heyətinin rəhbəri doktor Kristian Gönner Bakı Dövlət Universitetinin Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsində olub.
12/05/2011
BDU-da «Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri» mövzusunda XI Respublika Elmi-Praktik Konfransı başlayıb
Bu gün BDU-da Hüquq fakültəsinin  “Dövlət və hüquq quruculuğunun aktual problemləri” mövzusunda  XI Respublika elmi-praktik konfransı öz işinə başlayıb
11/05/2011
THIK “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsi ilə bağlı universitet tələbələrindən gələn təklifləri müzakirə edib
Bu gün  BDU-nun THIK-i prezident İlham Əliyevin göstərişinə uyğun olaraq hazırlanmaqda olan “Azərbaycan gəncliyi 2011-2015-ci illərdə” Dövlət Proqramı layihəsini müzakirə edib.
11/05/2011
BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin doğum günü münasibəti ilə Gül bayramı keçirilib
Bu gün BDU-da ümummilli lider Heydər Əliyevin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş Gül bayramı keçirilib.
10/05/2011
Tətbiqi riyaziyyat və kibernetika fakültəsi çempion oldu
Bu gün BDU-nun idman meydançasında ümummilli liderin anadan olmasının 88-ci ildönümünə həsr olunmuş idman yarışlarının qaliblərinin mükafatlandırılması mərasimi keçirilib.
07/05/2011
BDU-da «Heydər Əliyev» məktəbinin növbəti məşğələsi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində «Heydər Əliyev məktəbi»nin ulu öndərin 88-ci ildönümünə həsr olunmuş növbəti məşğələsi keçirilib.
05/05/2011
“Azərkosmos” BDU-dan kadr istədi
“Azərkosmos” Açıq Səhmdar Cəmiyyətinin sədri Rəşad Nəbiyev BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmova müraciət ünvanlayıb.
05/05/2011
Rektor Abel Məhərrəmov Latviya səfirini qəbul edib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Latviyanın Azərbaycandakı fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Hardis Baumanisi qəbul edib.
03/05/2011
BDU-nun DEKAN MÜAVİNİ BEYNƏLXALQ ASSOSİASİYANIN VİTSE-PREZİDENTİ SEÇİLİB
Aprelin 27-29-da Qazaxıstanın paytaxtı Astana şəhərində simpozium keçirilib.
02/05/2011
BDU-da gənc alimlərin və tədqiqatçıların beynəlxalq elmi konfransı öz işinə başlayıb
BDU-da Gənc alimlərin və tədqiqatçıların müasir biologiyanın nəzəri və tətbiqi problemləri mövzusunda beynəlxalq elmi konfrans öz işinə başlayıb.
29/04/2011
Amerikalı politoloq seminar keçirib
Amerikalı  politoloq bu gün BDU-nun Beynəlxalq əlaqələr və beynəlxalq hüquq fakültəsinin tələbə və magistrantlarına seminar keçirib.
26/04/2011
Jurnalistika fakültəsinin dekan müavini beynəlxalq konfransda iştirak edib
BDU jurnalistika fakültəsinin dekan müavini, dosent Sevinc Əliyeva 21-22 aprel tarixlərində Sankt-Peterburq Dövlət Universitetində beynəlxalq konfransda iştirak edib.
26/04/2011
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi beynəlxalq konfransda növbəti dəfə ölkəmizi təmsil etdi
Aprel ayının 22-23 tarixlərində Əl-Fərabi adına Qazaxıstan Milli Universitetində “Müasir universitetdə tələbə özünü idarəetməsi: təcrübə, innovasiya və perspektivlər” mövzusunda forum keçirilib.
25/04/2011
Chairman of the BSU Student Union took part at the international forum.
On April 22-23 the student forum "Self-management in the modern universities: experience, innovation, and prospects" was held at the Al-Farabi Kazakh National University.
25/04/2011
Bakı Dövlət Universiteti ilə Türkiyənin Ondoqquz May Universiteti arasında Anlaşma Memorandumu imzalandı
İmzalanma mərasimindən əvvəl çıxış edən rektor, akademik Abel Məhərrəmov Bakı Dövlət Universitetinin Türkiyənin bir çox ali təhsil ocaqları ilə əməkdaşlıq etdiyini və bu əməkdaşlığın səmərəli nəticələr verdiyini qeyd edib.
23/04/2011