BDU-da “Müstəqillik illəri və ekoloji problemlərin həlli” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan Respublikasının dövlət müstəqilliyinin bərpasının 20-ci ildönümü münasibətilə Ekologiya və təbii sərvətlər nazirliyi ilə birlikdə “Müstəqillik illəri və ekoloji problemlərin həlli” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib.
13/10/2011
Beynəlxalq Humanitar Forumun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda seksiya iclasları Bakı Dövlət Universitetində keçirilib
Beynəlxalq Humanitar Forumunun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda seksiya iclasları oktyabrın 11-də Bakı Dövlət Universitetində davam etdirilib.
11/10/2011
BDU-da Nano Araşdırmalar Laboratoriyası açılıb
Bakıda keçirilən Beynəlxalq Humanitar Forumun “Dünyanı dəyişdirən müasir texnologiyalar” mövzusunda BDU-da keçirilən seksiya iclaslarında Nano Araşdırmalar Laboratoriyasının açılışı olub.
11/10/2011
Nobel mükafatı Laureatına BDU-nun fəxri doktoru adı verilib
Bu gün BDU-da Əhməd Həsən Zevayla  universitetin fəxri doktoru adının verilməsi münasibətilə tədbir keçirilib.
10/10/2011
Rektorun birinci kurslarla görüşü davam edir
Bu gün rektor Sosial Elmlər və psixologiya, Beynəlxalq münasibətlər və iqtisadiyyat fakültəsinin birinci kurs tələbələri ilə görüş keçirib.
Bundestaq üzvləri BDU-da
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  Bakıda səfərdə olan Almaniya parlamentinin üzvü Şteffen-Klaudio Lemmenin başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
BDU-da BİRİNCİ KOREYA DİLİ MÜSABİQƏSİ KEÇİRİLİB
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində universitetin və Azərbaycan Dillər Universitetinin tələbələrinin iştirak etdiyi Birinci koreya dili müsabiqəsi keçirilib.
07/10/2011
BDU-da almaniyalı qonaqlarla görüş keçirilib
BDU-nun tarix fakültəsində Almaniyanın  Humdold Universitetinin eyni fakültəsindən gələn tələbələrlə görüş keçirilib.
Tomson Reyters BDU-da treninq keçirib
Bu gün BDU-da Tomson Reyters Agentliyi onun tərərfindən hazırlanmış WEB KHOWLEDCE proqramından istifadə üzrə treninq keçirib.
Rektor daha 3 fakültənin birincilərini qəbul etdi
Bu gün BDU-nun rektoru İlahiyyat, Ekologiya və torpaqşünaslıq, Tətbiqi-riyaziyyat və kibernetika fakültəsinə qəbul olan birinci kurs tələbələr ilə görüş keçirib.
Bakı Dövlət Universitetində müstəqilliyin 20-ci ildönümü qeyd olunub
Bu gün BDU-da Azərbaycan Respublikasının Dövlət Müstəqilliyinin 20-ci ildönümü münasibətilə elmi-praktik konfrans keçirilib.
05/10/2011
BDU Latviya Universiteti ilə əməkdaşlıq müqaviləsi imzalayıb
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində “Azərbaycan-Latviya: mədəni-tarixi dialoq” sərgisi açılıb.
04/10/2011
Bakı Dövlət Universiteti Erciyes Universiteti ilə anlaşma memorandumu imzalayıb
Bu gün BDU-nun rektoru Türkiyənin Erciyes Universitetinin rektorunun başçılıq etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
04/10/2011
Abel Məhərrəmov ukraynalı həmkarını qəbul edib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov  O.Qonçar adına Dnepropetrovsk Milli Univeristetinin (Ukrayna) rektoru  Nikolay Viktoroviç Polyakovu və elmi-pedaqoji iş üzrə prorektoru Sergey Aleksandroviç Çernetskini qəbul edib.
28/09/2011
Abel Məhərrəmov hüquq fakültəsinin I kurs tələbələri ilə görüşüb
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov bu il hüquq fakültəsinə qəbul olmuş tələbələrlə görüşüb.
27/09/2011
Web of knowledge məlumat bazasından, istifadə qaydalarına həsr olunmuş treninq-seminar keçiriləcək
Azərbaycanda elmə Tomson Reyters agentliyi tərəfindən baxiş mövzusunun davamı olaraq,  yeni “Web of  knowledge” məlumat bazasından, istifadə qaydalarına həsr olunmuş  treninq-seminar keçiriləcəkdir.
26/09/2011
Elektronika və Fotonika üçün Nanotexnologiya Platforması - NAPEP layihəsi üzrə seminar və treninqlər
BDU-da Avropa komissiyasının 7-ci çərçivə proqramının "Elektronika və Fotonika üçün Nanotexnologiya Platforması" -  NAPEP layihəsi üzrə keçirilən seminar və treninqlərin proqramı
BDU-da Avropa Komissiyasının 7-ci Çərçivə Proqramı əsasında treninqlər başlayıb
Bu gündən etibarən BDU-da  Avropa Komissiyasının 7-ci Çərçivə Proqramı əsasında “Elektronika və Fotonika üçün Nanotexnologiya Platforması – NAPEP” layihəsi üzrə seminar və treninqlər öz işinə başlayıb.
26/09/2011
BDU-nun rektoru Almaniyadan gələn qonaqları qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru Almaniyanın qabaqcıl universitetlərindən gələn qonaqları qəbul edib.
BDU İLƏ RENMİN UNİVERSİTETİ ARASINDA MEMORANDUM İMZALANIB
Çinin Renmin Universitetinin rektoru, professor Ji Buxengin rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olub.
23/09/2011