Bakı Dövlət Universiteti “Gənclərin dostu” oldu
"Gənc Liderlər" Uşaq və Gənclər Təşkilatı 2010-cu ilin yekunlarına  görə “Gənclərin dostu” nominasiyasının qaliblərini müəyyənləşdirib.
31/01/2011
BDU-nun müsabiqədən keçmiş 3 magistri Moskva Fizika-Texniki İnstitutunda oxuyacaq
Bakı Dövlət Universiteti ilə Moskva Fizika-Texniki Universiteti (MFTİ) arasında əməkdaşlıq barədə imzalanmış Anlaşma Memorandumuna əsasən ötən gün universitetin Kimya, Fizika və Geologiya fakültəsinin I və II kursunda təhsil alan 17 nəfər magistr təhsillərini adıçəkilən institutda davam etdirmək məqsədilə imtahan veriblər.
25/01/2011
Magistrlər Moskva Fizika-Texniki İnstitutunda təhsil almaq üçün imtahan veriblər
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Kimya, Fizika və Geologiya fakültəsinin I və II kursunda təhsil alan 17 nəfər magistr...
24/01/2011
BDU-da 20 yanvar şəhidləri anıldı
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 20 yanvar şəhidlərinə həsr olunmuş anım mərasimi keçirilib.
20/01/2011
ANLAŞMA MEMORANDUMU İMZALANDI
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ankara Universitetinin rektoru, professor, doktor rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
18/01/2011
Kimyaçı qadınlar BDU-da dəyirmi masa keçirdilər
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Ailə, Qadın və Uşaq Problemləri üzrə Dövlət Komitəsinin təşəbbüsü və təşkilatçılığı ilə «Azərbaycan Kimyaçı qadınları «Beynəlxalq Kimya ili»ndə: problemlər və perspektivlər” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib.
18/01/2011
Avropa Komissiyasının Prezidenti BDU-nun fəxri doktoru oldu
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Avropa Komissiyasının Prezidenti Manuel Barrozoya universitetin fəxri doktoru adının verilməsi münasibətilə tədbir keçirilib.
14/01/2011
Böyük Elmi Şurasının iclası keçirilmişdir
Bu gün Böyük Elmi Şuranın iclası keçirilmişdir. Pektor, akademik Abel Məhərrəmov çıxış edərək gündəliyi elan etmişdir.
13/01/2011
Akademik Abel Məhərrəmov Coğrafiya, Tarix, Mexanika-Riyaziyyat, Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültələrində olub
İmtahan prosesini izləyən rektor tələbələrin hazırlıq səviyyəsindən razı qalıb
08/01/2011
Rektor Beynəlxalq hüquq və Beynəlxalq münasibətlər, Hüquq, Filologiya fakültələrində imtahan prosesini izləyib
Xəbər verdiyimiz kimi, rektor, akademik Abel Məhərrəmovun imzaladığı əmrə əsasən, dünəndən universitetinin əyani şöbəsində qış imtahan sessiyası başlayıb.
07/01/2011
ABEL MƏHƏRRƏMOV TƏLTİF EDİLİB
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Türkiyənin Ankara şəhərində Beynəlxalq Universitetlər Şurası tərəfindən təşkil edilmiş seminarın sertifikatına layiq görülüb.
06/01/2011
BDU-da qış imtahan sessiyası başlayıb
Rektor, akademik Abel Məhərrəmovun imzaladığı əmrə əsasən, bu gün Bakı Dövlət Universitetinin əyani şöbəsində qış imtahan sessiyası başlayıb. Yanvarın 31-də başa çatacaq imtahanlar 3 növbəli olacaq və bütün fakültələr üzrə elektron və alternativ test, o cümlədən monitorinq üsulu ilə həyata keçiriləcək.
06/01/2011
“Gənc istedadlar” liseyinin Həmrəylik Günü və Yeni ilə həsr olunmuş bayram tədbiri keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyinin Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni ilə həsr olunmuş bayram tədbiri keçirilib.
31/12/2010
Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni il bayramlarına həsr edilmiş tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 31 dekabr - Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni il bayramları münasibətilə tədbir keçirilib.
31/12/2010
Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Böyük Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib.
28/12/2010
REKTOR TƏLƏBƏLƏRİ TƏBRİK EDİB
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni il münasibəti ilə tədbir keçirilib.
28/12/2010
Yəhya Məmmədovun 80 illik yubileyinə həsr olunmuş beynəlxalq konfrans keçirilib
Dünən Bakı Dövlət Universitetində görkəmli alim və ictimai xadim, AMEA-nın müxbir üzvü, Əməkdar Elm Xadimi, fizika-riyaziyyat elmləri doktoru, professor Yəhya Məmmədovun 80 illik yubileyinə həsr olunmuş “Riyaziyyat və mexanikanın aktual problemləri” mövzusunda beynəlxalq konfrans keçirilib.
27/12/2010
‎ELAN!!
27 dekabr, saat 11.00-da görkəmli alim və ictimai xadim, Azərbaycan MEA-nın müxbir üzvü...
25/12/2010
Bakı Dövlət Universitetində “İLİN ƏN YAXŞI TƏLƏBƏSİ” müsabiqəsinin qalibləri mükafatlandırılıb
Bu gün BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) tələbələr arasında tədris göstəriciləri, nümunəvi nizam-intizam, universitetin ictimai həyatında fəallığı ilə fərqlənən, yoldaşları arasında xüsusi nüfuza malik olan tələbələrin müəyyən edilməsi məqsədi ilə “İlin ən yaxşı tələbəsi” adlı seçki müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılma mərasimini keçirib.
Abel Məhərrəmov “Ekologiyanın dostu” milli mükafatına layiq görülüb
Dekabrın 23-də «EKO-2010» Gənclər Koalisiyasının təşkil etdiyi «Ekologiyanın dostları» və «Ekologiyanın düşmənləri» milli mükafatlarının təqdimat mərasimi keçirilib.