Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi Nə? Harada? Nə zaman? Intellektual oyunu üzrə yarışma keçirib
Tələbə Həmkar İttifaqı Komitəsi tələbələr arasında elmə, təhsilə marağın artırılması, onların dünyagörüşünün inkişaf etdirilməsi istiqamətində həyata keçirilən tədbirlər silsiləsinin ardı olaraq böyük bir tədbirə imza atıb.
25/12/2010
BDU ilə DOŞISA universiteti arasinda memorandum hazirlanir
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Yaponiyanın Kioto şəhərinin Doşisa Universitetinin xarici əlaqələr üzrə səlahiyyətli nümayəndəsi, siyasi elmlər üzrə professor Nişaye Nakanişini qəbul edib.
24/12/2010
“Orta Ümumtəhsil məktəblərində fənlərin tədrisinin ekoloji aspektləri” mövzusunda elmi-praktik konfrans keçirilib
Dekabrın 23-də Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc İstedadlar” liseyində “Orta Ümumtəhsil məktəblərində fənlərin tədrisinin ekoloji aspektləri” mövzusunda elmi-praktik konfrans öz işinə başlayıb.
24/12/2010
Akademik Abel Məhərrəmov Koreya Respublikasında səfərdə olub
Dekabrın 12-dən 17-dək Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, millət vəkili, akademik Abel Məhərrəmovun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Koreya Respublikasında səfərdə olub. Nümayəndə heyəti səfər zamanı Koreyanın aparıcı ali təhsil ocaqlarının fəaliyyəti və buradakı texnoparklara baş çəkiblər.
22/12/2010
BDU ilə MFTİ əməkdaşliği genişləndirir
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Moskva Fizika-Texniki İnstitutunun (MFTI) birinci prorektoru, professor  Timofey Kondranini və bu institutun ümumi və tətbiqi fizika fakültəsinin dekanı, professor Mixail Trunini qəbul edib.
22/12/2010
Akademik Şəfaət Mehdiyevin 100 illik yubileyi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycanın görkəmli alimi və ictimai xadimi, Dövlət mükafatı laureatı, Əməkdar elm xadimi, BDU-nun sabiq rektoru, akademik Şəfaət Fərhad oğlu Mehdiyevin anadan olmasının 100 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
21/12/2010
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi “Yaxşıların Yaxşısı” Fəxri adı təltif olundu.
Dekabrın 21-də “Land Mark” Biznes Mərkəzində Bakı şəhər Gənclər və İdman Baş İdarəsinin 2010-cu ilin yekunlarına həsr olunmuş tədbiri keçirilib.
21/12/2010
BDU-da «Xaricdə Təhsil Sərgisi» keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin və Bakı Təhsil Məlumat Mərkəzinin birgə təşkilatçılığı ilə BDU-da Xaricdə Təhsil Sərgisi keçirilib.
17/12/2010
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi “Ekoloji problemlər:- yaranma səbəbləri və həll yolları” adlı elmi-praktik konfrans keçirib
15 dekabr 2010 tarixində Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin təşkilatçılığı ilə Ekoloji problemlər:- yaranma səbəbləri və həll yolları adlı elmi-praktik konfrans keçirilmişdir.
15/12/2010
E L A N
Bakı Dövlət Universiteti və Bakı Təhsil Məlumat Mərkəzi Sizi Xaricdə Təhsil Sərgisinə dəvət edir.
14/12/2010
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi ümummilli lider Heydər Əliyevin anım gününü qeyd edib.
Azərbaycan xalqının ümummilli lideri, dünya şöhrətli siyasətçi Heydər Əliyevin vəfatının yeddinci ildönümünə həsr olunmuş anım dədbirini giriş sözü ilə açan Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin sədri Daşqın Qənbərov bu böyük, dahi şəxsiyyətin keçdiyi həyat yolundan, onun fəaliyyətindən toplantı iştirakçılarına məlumat verdi.
12/12/2010
Ümummilli lider Heydər Əliyevin anım mərasimi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində ulu öndər Heydər Əliyevin anım mərasimi keçirilib.
11/12/2010
Doktorantların və gənc tədqiqatçıların XV respublika elmi konfransı keçirilib
Dekabrın 9-da BDU-da Təhsil Nazirliyinin təşkilatçılığı ilə doktorantların və gənc tədqiqatçıların XV respublika elmi konfransının açılışı olub.
10/12/2010
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi beynəlxalq əlaqələrin genişlənməsi istiqamətində növbəti addım atıb
7 Dekabr 2010-cu il tarixində Bakı Dövlət Universiteti ilə dünyanın ilk 200 ən yaxşı universiteti sırasına daxil olan Şimali Kipr Türk Cümhuriyyətinin Doğu Akdeniz universiteti arsında əməkdaşlıq memerendumu hazırlamaq məqsədi ilə iki tərəfli görüş keçirilib.
08/12/2010
Dünya Bankının nümayəndəsi BDU-da olub
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Dünya Bankının Elm, texnologiya və İnnovasiya üzrə mütəxəssisi, İnnovos Şirkətlər Qrupunun prezidenti Karlos Sezar Yammalı qəbul edib.
08/12/2010
Müştərək elmi araşdırma məsələləri müzakirə olunub
San Diego şəhərinin Switzer Heights rayonu və Bakı Nəsimi rayonu arasında “qardaşlaşmış rayonlar” münasibətlərinin qurulması istiqamətində təşəbbüskar qrupun üzvləri Martin Kruminq və Meqan Kruminq Bakı Dövlət Universitetində olublar.
07/12/2010
Rektor Abel Məhərrəmov Yaponiyanın ölkəmizdəki səfirini qəbul edib
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Yaponiyanın ölkəmizdəki səfiri Şusuki Vatanabeni qəbul edib.
07/12/2010
Səfir Saber Abdelkader Mansur BDU-da olub
Tərəflər həm də ikili diplom məsələsini müzakirə ediblər
03/12/2010
Doğu Akdeniz Universitetinin əməkdaşları BDU-da olublar
Bu günlərdə Şimali Kipr Türk Cümhuriyyətinin Doğu Akdeniz Universitetinin Turizm və mehmanxana işinin təşkili fakültəsinin əməkdaşları professor doktor Güven Ardahan və professor Hasan Kılıc BDU-nun Coğrafiya fakültəsində olublar.
03/12/2010
Tələbə Həmkarlar İttifaqi Komitəsi “ilin tələbəsi” müsabiqəsini elan edib
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi ( BDU THİK ) tələbələr arasında sağlam rəqabət yaratmaq, onların elmə, təhsilə marağını artırmaq və fərqlənən tələbələrin fəaliyyətini qiymətləndirmək məqsədi ilə“İlin ən yaxşı tələbəsi” müsabiqəsini elan edir. Müsabiqə 2 turdan  ibarətdir:
02/12/2010