Tələbə Həmkarlar Təşkilatı respublikada ən yaxşı həmkar təşkilatıdır
Azərbaycan Təhsil İşçiləri Azad Həmkarlar İttifaqı Respublika Komitəsi respublikamızda mövcud olan Həmkarlar İttifaqı Komitələri və ilk təşkilatları içərisindən aktiv və yüksək keyfiyyətli  fəaliyyəti ilə seçilən ən yaxşı təşkilatları müəyyən etmək məqsədi ilə “Ən yaxşı ilk həmkarlar ittifaqı komitəsi” adlı müsabiqə elan edib.
12/10/2010
Bakıda MDB-nin humanitar universitetləri rektorlarının və humanitar fakültə dekanlarının forumu başlamışdır
Oktyabrın 12-də Bakı Dövlət Universitetində (BDU) MDB humanitar universitetləri rektorlarının və humanitar fakültə dekanlarının forumu öz işinə başlamışdır.
12/10/2010
Dəyişən ulduzlar sahəsində beynəlxalq elmi konfrans
Bu günlərdə Ukraynanın Odessa şəhərində astronomiya üzrə dəyişən ulduzlar sahəsində növbəti beynəlxalq elmi konfrans keçirilib.
ATİB minnətdarlıq edir
Bakının Azərbaycan Demokratik Respublikasının milli ordusu və Nuru Paşanın başçılıq etdiyi Osmanlı Türk İslam Ordusu tərəfindən azad edilməsinin ildönümünə həsr olunmuş tədbir
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi öz uğurlu fəaliyyətini davam etdirməkdədir
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsinin I kurs tələbələri ilə keçirdiyi görüşlər və  strukturun yeniləşməsi istiqamətində həyata keçirilən tədbirlər davam etməkdədir.
Erməni Araşdırmaları Elmi Mərkəzi fəaliyyətə başlayacaq
Yaxın günlərdə Bakı Dövlət Universitetində Erməni Araşdırmaları Elmi Mərkəzi fəaliyyətə başlayacaq
02/10/2010
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi öz uğurlu fəaliyyətini yüksələn xətlə davam etdirir.
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi I kurs tələbələri ilə keçirdiyi görüşlərlə paralel olaraq strukturun yenilənməsi istiqamətində də müəyyən işlər həyata keçirir.
Beynəlxalq simpozium keçiriləcək
“Fövqəladə hallar riskinin azaldılması və hüqo prinsipləri barəsində tərəfdaşların məlumatlandırılması” mövzusunda Beynəlxalq simpozium keçiriləcək.
Elmi-praktik konfrans keçiriləcək
“Azərbaycanın modernləşmə kursu və 2010-cu ilin parlament seçkiləri” mövzusunda elmi-praktik konfrans keçiriləcək.
01/10/2010
Nanotexnologiyalar və onların texnikada tətbiqi
Azərbaycan Texniki Universitetində 2010-cu il dekabr ayında “Nanotexnologiyalar və onların texnikada tətbiqi” mövzusunda Beynəlxalq konfrans keçiriləcəkdir.
28/09/2010
Ankara Universitetinin nümayəndə heyəti BDU-da
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ankara Universitetinin prorektoru Arqun Karacabəy, Hüquq fakültəsinin dekanı Mustafa Ağqaya və həmin fakültənin müəllimi Cavid Abdullazadəni qəbul edib.
28/09/2010
BDU VƏ MOSKVA FİZİKA-TEXNİKİ İNSTİTUTU ARASINDA MEMORANDUM İMZALANIB
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Moskva Fizika-Texniki İnstitutunun (MFTİ) Ümumi və tətbiqi fizika fakültəsinin dekanı, professor Mixail Trunini qəbul edib.
27/09/2010
Prorektorlar seminarda iştirak ediblər
Bakı Dövlət Universitetinin Beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektoru, dosent Elxan Hüseynov, Qiyabi və əlavə təhsil üzrə prorektor, professor Məсnun Babayev Təhsil Nazirliyi və İSESKO-nun təşkil etdiyi «Ali təhsil müəssisələrində təhsilin planlaşdırılması və idarəolunması» mövzusunda keçirilmiş Milli Seminarda iştirak ediblər.
24/09/2010
Rus dili üzrə tədris vəsaiti
BDU-nun Humanitar fakültələrinin rus dili kafedrası tərəfindən hazırlıq fakültəsinin əcnəbi tələbələri üçün «Rus dili üzrə tədris vəsaiti» işıq üzü görüb.
24/09/2010
BDU-da fransalı alimlə görüş keçirilib
Fransa Beynəlxalq Münasibətlər İnstitutunun RAMSES proqramının rəhbəri, Paris Siyasi Elmlər İnstitutunun mühazirəçisi, keçmiş diplomat Filipp Moro Defarc Bakı Dövlət Universitetində olub. Qonaq öncə universitetin Beynəlxalq əlaqələr üzrə prorektoru, dosent Elxan Hüseynov tərəfindən qəbul edilib.
22/09/2010
Dövlətlərarası əlaqələrin inkişaf prosesində parlament demokratiyası adlı beynəlxalq konfrans
Sentyabrın 21-də Bakı Dövlət Universitetində Türkdilli  Ölkələrin  Parlament Assambleyası tərəfindən təşkil olunan "Dövlətlərarası əlaqələrin inkişaf prosesində parlament demokratiyası" adlı beynəlxalq  konfrans keçirilib.
21/09/2010
Tələbə Həmkarlat İttifaqı Komitəsi I kurs tələbələrilə görüşlərə start verib
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) universitetə daxil olmuş I kurs tələbələri ilə görüşlərə start verib.
20/09/2010
Fransalı diplomat BDU-ya gələcək
Fransanın təcrübəli diplomatı, Beynəlxalq münasibətlər üzrə mütəxəssis cənab Flip Moro-Defarj sentyabrın 22-də BDU-da olacaqdır.
17/09/2010
«Yüksək mənəviyyat – yenilməz güc»
BDU-da Özbəkistan Respublikasının prezidenti İslam Kərimovun kitabının təqdimat mərasimi keçirilib
17/09/2010
BDU-da Bilik günü keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 15 sentyabr - Bilik günü münasibətilə tədbir keçirilib.
15/09/2010