Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirildi
Bu gün Böyük Elmi Şuranın genişləndirilmiş iclası keçirildi. Rektor, akademik Abel Məhərrəmov gündəliyi elan etdi. Şura üzvlərinin gündəliyi təsdiqindən sonra iclas işinə başladı.
03/03/2011
Vüsalə Mahirqızı tələbə-jurnalistlərə mühazirə oxudu
Bu gün APA İnformasiya Agentliyinin Baş direktoru Vüsalə Mahirqızı Bakı Dövlət Universitetinin Jurnalistika fakültəsinin qonağı olub.
01/03/2011
Xocalı Genosidi
Artıq 19 idir ki,  Xocalı  erməni işğalı altındadır.  XXI əsrin ən dəhşətli faciələrindən biri olan “Xocalı soyqırımı”  Xatın, Xerosima  faciələri  kimi dəhşətlidir.
28/02/2011
Xocalı soyqırımının qurbanları anıldı
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Xocalı faciəsinin 19-cu ildönümü münasibətilə tədbir keçirildi.
25/02/2011
XOCALI SOYQIRIMI
Əsrin faciəsi olan Xocalı Soyqırımına həsr olunmuş tədbir
24/02/2011
Türkiyənin tanınmış politoloqu BDU-da mühazirə oxudu
Erməni-Türk məsələsi ilə əlaqədar bir çox tarixi araşdırmaların müəllifi olan Türkiyənin tanınmış politoloqu, professor Hikmət Özdəmir bu gün Bakı Dövlət Universitetində olub.
22/02/2011
Rektor apellyasiya şikayəti verən tələbələrlə görüşüb
Rektor, akademik Abel Məhərrəmovun müvafiq əmrinə əsasən yanvar ayının 6-da başlayan və 31-də başa çatan qış imtahan sessiyasının nəticələrindən narazı qalaraq apellyasiya şikayəti verən tələbələrlə görüş keçirilib.
22/02/2011
BDU Mətbuat və İnformasiya şöbəsinin təqdimatı keçirildi
Bu gün Mətbuat və İnformasiya şöbəsinin yeni saytının (www.press.bsu.edu.az) təqdimatı keçirilib.
18/02/2011
Abel Məhərrəmov qiyabi təhsil alan tələbələrin imtahan prosesini izləyib
Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Biologiya fakültəsinin    biofizika və immunologiya fənlərindən imtahan verən V kurs tələbələrinin imtahan prosesini izləyib.
14/02/2011
Rektor təmir işləri ilə tanış olub
Bu gün rektor, akademik Abel Məhərrəmov Biologiya, Kimya  və yeni açılacaq Ekologiya fakültələrində olub.
14/02/2011
ELAN
2011-ci il fevral ayının 1-də saat 12-də BDU-nun Elmi Kitabxanasında (Əsas bina, IV mərtəbə, oxu zalı) E-books Library (UK) təşkilatının nümayəndələri ilə görüş keçiriləcəkdir.
31/01/2011
Rektor son imtahan prosesini izlədi
Rektor, akademik Abel Məhərrəmov qış imtahan sessiyası boyunca bütün auditoriyalarda imtahan prosesini izləyib. Köçürmə hallarının olub-olmaması, sualların mühazirə ilə uyğunluq təşkil edib-etməməsi ilə maraqlanan rektor, koordinator-müəllim nəzarətinə də diqqət yetirib.
Bakı Dövlət Universiteti “Gənclərin dostu” oldu
"Gənc Liderlər" Uşaq və Gənclər Təşkilatı 2010-cu ilin yekunlarına  görə “Gənclərin dostu” nominasiyasının qaliblərini müəyyənləşdirib.
31/01/2011
BDU-nun müsabiqədən keçmiş 3 magistri Moskva Fizika-Texniki İnstitutunda oxuyacaq
Bakı Dövlət Universiteti ilə Moskva Fizika-Texniki Universiteti (MFTİ) arasında əməkdaşlıq barədə imzalanmış Anlaşma Memorandumuna əsasən ötən gün universitetin Kimya, Fizika və Geologiya fakültəsinin I və II kursunda təhsil alan 17 nəfər magistr təhsillərini adıçəkilən institutda davam etdirmək məqsədilə imtahan veriblər.
25/01/2011
Magistrlər Moskva Fizika-Texniki İnstitutunda təhsil almaq üçün imtahan veriblər
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin Kimya, Fizika və Geologiya fakültəsinin I və II kursunda təhsil alan 17 nəfər magistr...
24/01/2011
BDU-da 20 yanvar şəhidləri anıldı
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 20 yanvar şəhidlərinə həsr olunmuş anım mərasimi keçirilib.
20/01/2011
ANLAŞMA MEMORANDUMU İMZALANDI
Bu gün BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Ankara Universitetinin rektoru, professor, doktor rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyətini qəbul edib.
18/01/2011
Kimyaçı qadınlar BDU-da dəyirmi masa keçirdilər
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Ailə, Qadın və Uşaq Problemləri üzrə Dövlət Komitəsinin təşəbbüsü və təşkilatçılığı ilə «Azərbaycan Kimyaçı qadınları «Beynəlxalq Kimya ili»ndə: problemlər və perspektivlər” mövzusunda dəyirmi masa keçirilib.
18/01/2011
Avropa Komissiyasının Prezidenti BDU-nun fəxri doktoru oldu
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Avropa Komissiyasının Prezidenti Manuel Barrozoya universitetin fəxri doktoru adının verilməsi münasibətilə tədbir keçirilib.
14/01/2011
Böyük Elmi Şurasının iclası keçirilmişdir
Bu gün Böyük Elmi Şuranın iclası keçirilmişdir. Pektor, akademik Abel Məhərrəmov çıxış edərək gündəliyi elan etmişdir.
13/01/2011