Akademik Abel Məhərrəmov Coğrafiya, Tarix, Mexanika-Riyaziyyat, Tətbiqi Riyaziyyat və Kibernetika fakültələrində olub
İmtahan prosesini izləyən rektor tələbələrin hazırlıq səviyyəsindən razı qalıb
08/01/2011
Rektor Beynəlxalq hüquq və Beynəlxalq münasibətlər, Hüquq, Filologiya fakültələrində imtahan prosesini izləyib
Xəbər verdiyimiz kimi, rektor, akademik Abel Məhərrəmovun imzaladığı əmrə əsasən, dünəndən universitetinin əyani şöbəsində qış imtahan sessiyası başlayıb.
07/01/2011
ABEL MƏHƏRRƏMOV TƏLTİF EDİLİB
BDU-nun rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Türkiyənin Ankara şəhərində Beynəlxalq Universitetlər Şurası tərəfindən təşkil edilmiş seminarın sertifikatına layiq görülüb.
06/01/2011
BDU-da qış imtahan sessiyası başlayıb
Rektor, akademik Abel Məhərrəmovun imzaladığı əmrə əsasən, bu gün Bakı Dövlət Universitetinin əyani şöbəsində qış imtahan sessiyası başlayıb. Yanvarın 31-də başa çatacaq imtahanlar 3 növbəli olacaq və bütün fakültələr üzrə elektron və alternativ test, o cümlədən monitorinq üsulu ilə həyata keçiriləcək.
06/01/2011
“Gənc istedadlar” liseyinin Həmrəylik Günü və Yeni ilə həsr olunmuş bayram tədbiri keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc istedadlar” liseyinin Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni ilə həsr olunmuş bayram tədbiri keçirilib.
31/12/2010
Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni il bayramlarına həsr edilmiş tədbir keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində 31 dekabr - Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni il bayramları münasibətilə tədbir keçirilib.
31/12/2010
Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Böyük Elmi Şuranın növbəti iclası keçirilib.
28/12/2010
REKTOR TƏLƏBƏLƏRİ TƏBRİK EDİB
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni il münasibəti ilə tədbir keçirilib.
28/12/2010
Yəhya Məmmədovun 80 illik yubileyinə həsr olunmuş beynəlxalq konfrans keçirilib
Dünən Bakı Dövlət Universitetində görkəmli alim və ictimai xadim, AMEA-nın müxbir üzvü, Əməkdar Elm Xadimi, fizika-riyaziyyat elmləri doktoru, professor Yəhya Məmmədovun 80 illik yubileyinə həsr olunmuş “Riyaziyyat və mexanikanın aktual problemləri” mövzusunda beynəlxalq konfrans keçirilib.
27/12/2010
‎ELAN!!
27 dekabr, saat 11.00-da görkəmli alim və ictimai xadim, Azərbaycan MEA-nın müxbir üzvü...
25/12/2010
Bakı Dövlət Universitetində “İLİN ƏN YAXŞI TƏLƏBƏSİ” müsabiqəsinin qalibləri mükafatlandırılıb
Bu gün BDU Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi (THİK) tələbələr arasında tədris göstəriciləri, nümunəvi nizam-intizam, universitetin ictimai həyatında fəallığı ilə fərqlənən, yoldaşları arasında xüsusi nüfuza malik olan tələbələrin müəyyən edilməsi məqsədi ilə “İlin ən yaxşı tələbəsi” adlı seçki müsabiqəsinin qaliblərinin mükafatlandırılma mərasimini keçirib.
Abel Məhərrəmov “Ekologiyanın dostu” milli mükafatına layiq görülüb
Dekabrın 23-də «EKO-2010» Gənclər Koalisiyasının təşkil etdiyi «Ekologiyanın dostları» və «Ekologiyanın düşmənləri» milli mükafatlarının təqdimat mərasimi keçirilib.
25/12/2010
Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi Nə? Harada? Nə zaman? Intellektual oyunu üzrə yarışma keçirib
Tələbə Həmkar İttifaqı Komitəsi tələbələr arasında elmə, təhsilə marağın artırılması, onların dünyagörüşünün inkişaf etdirilməsi istiqamətində həyata keçirilən tədbirlər silsiləsinin ardı olaraq böyük bir tədbirə imza atıb.
25/12/2010
BDU ilə DOŞISA universiteti arasinda memorandum hazirlanir
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Yaponiyanın Kioto şəhərinin Doşisa Universitetinin xarici əlaqələr üzrə səlahiyyətli nümayəndəsi, siyasi elmlər üzrə professor Nişaye Nakanişini qəbul edib.
24/12/2010
“Orta Ümumtəhsil məktəblərində fənlərin tədrisinin ekoloji aspektləri” mövzusunda elmi-praktik konfrans keçirilib
Dekabrın 23-də Bakı Dövlət Universitetinin nəzdində fəaliyyət göstərən “Gənc İstedadlar” liseyində “Orta Ümumtəhsil məktəblərində fənlərin tədrisinin ekoloji aspektləri” mövzusunda elmi-praktik konfrans öz işinə başlayıb.
24/12/2010
Akademik Abel Məhərrəmov Koreya Respublikasında səfərdə olub
Dekabrın 12-dən 17-dək Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, millət vəkili, akademik Abel Məhərrəmovun rəhbərlik etdiyi nümayəndə heyəti Koreya Respublikasında səfərdə olub. Nümayəndə heyəti səfər zamanı Koreyanın aparıcı ali təhsil ocaqlarının fəaliyyəti və buradakı texnoparklara baş çəkiblər.
22/12/2010
BDU ilə MFTİ əməkdaşliği genişləndirir
Bakı Dövlət Universitetinin rektoru, akademik Abel Məhərrəmov Moskva Fizika-Texniki İnstitutunun (MFTI) birinci prorektoru, professor  Timofey Kondranini və bu institutun ümumi və tətbiqi fizika fakültəsinin dekanı, professor Mixail Trunini qəbul edib.
22/12/2010
Akademik Şəfaət Mehdiyevin 100 illik yubileyi keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycanın görkəmli alimi və ictimai xadimi, Dövlət mükafatı laureatı, Əməkdar elm xadimi, BDU-nun sabiq rektoru, akademik Şəfaət Fərhad oğlu Mehdiyevin anadan olmasının 100 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirilib.
21/12/2010
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi “Yaxşıların Yaxşısı” Fəxri adı təltif olundu.
Dekabrın 21-də “Land Mark” Biznes Mərkəzində Bakı şəhər Gənclər və İdman Baş İdarəsinin 2010-cu ilin yekunlarına həsr olunmuş tədbiri keçirilib.
21/12/2010
BDU-da «Xaricdə Təhsil Sərgisi» keçirilib
Bu gün Bakı Dövlət Universitetinin və Bakı Təhsil Məlumat Mərkəzinin birgə təşkilatçılığı ilə BDU-da Xaricdə Təhsil Sərgisi keçirilib.
17/12/2010