Xarici vətəndaşların nəzərinə!
Magistratura və aspirantura pillələrinə sənəd qəbulu və ətraflı məlumat
02/09/2009
Əcnəbi tələbələrin nəzərinə
Bakı Dövlət Universitetinin bakalavr pilləsinə qəbul olunmaq üçün əcnəbi tələbələr tərəfindən təqdim olunan sənədlərin siyahisi
27/08/2009
Baki Dövlət Universitetinə qəbul olmuş abituriyentlərin nəzərinə
Lazım olan sənədlər və qəbul vaxtları
07/08/2009
Heydər Əliyevin Azərbaycanda siyasi rəhbərliyə başlamasının 40-cı ildönümü
Heydər Əliyevin  Azərbaycanda siyasi rəhbərliyə başlamasının  40-cı ildönümü münasibətilə Bakı Dövlət Universiteti və Suraxanı Rayon İcra Hakimiyyətinin birgə keçirdiyi  təntənəli tədbirə dəvət edirik.
06/07/2009
Böyük Elmi Şuranın Yekun iclası
Sizi Bakı Dövlət Universitetinin Altıağac qəsəbəsində yerləşən Tədris-təcrübə bazasında keçiriləcək Böyük Elmi Şuranın Yekun iclasına dəvət edirik.
03/07/2009
MƏZUN 2009
Məzun gününün görüntüləri
30/06/2009
MƏZUN GÜNÜ
Əziz tələbələr Sizi Bakı Dövlət Universitetinin 90 illik yubiley ilində MƏZUN GÜNÜNƏ həsr olunmuş təntənəli mərasimə dəvət edirik. Tədbir 2009-cu il iyunun 29-da saat 18:00 - da Universitetin əsas binasının qarşısında başlanacaqdır.
29/06/2009
BAKI DÖVLƏT UNİVERSİTETİNİN 90 İLLİK YUBİLEYİNƏ HƏSR OLUNMUŞ BEYNƏLXALQ ELMI KONFRANS
2009-cu ilin payızında Bakı Dövlət Universitetinin 90 illik yubileyinə həsr olunmuş Beynəlxalq elmi konfrans keçiriləcəkdir. Konfransda Azərbaycan və xarici ölkələrin tanınmış alimlərinin iştirakı nəzərdə tutulur. Materiallar tezislər şəklində nəşr olunacaqdır.
26/05/2009
BDU İLƏ ATATÜRK UNİVERSİTETİ ARASINDA ANLAŞMA MEMORANDUMU İMZALANDI
Mayın 13-də Türkiyənin Atatürk Universitetinin rektoru, prof. Dr. Hikmət Koçakın rəhbərlik etdiyi 15 nəfərlik nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetində olmuşdur.
13/05/2009
BDU-da «Beynəlxalq gömrük və Türkiyədə son vəziyyət» mövzulu kofrans keçirildi
Mayın 12-də Bakı Dövlət Universitetinin yeni tədris korpusunun akt zalında universitetin Beynəlxalq münasibətlər və beynəlxalq hüquq fakültəsinin nəzdindəki «Beynəlxalq Əlaqələr» klubu «Beynəlxalq gömrük və Türkiyədə son vəziyyət» mövzulu kofrans təşkil etmişdir.
12/05/2009
Olimpiada qalibləri
Şənbə günü Tələbələrin Proqramlaşdırma Üzrə Respublika olimpiadasının final mərhələsi keçirildi.
12/05/2009
Koreya Politexnik Universiteti
Mayın 7-də Koreya Politexnik Universitetinin, başda rektor Çoy Cun Yeong olan nümayəndə heyəti Bakı Dövlət Universitetini ziyarət etdilər.
08/05/2009
Giresun Yay məktəbi
Giresun Yay məktəbinə getmək üçün tələb olunan ərizə formasını buradan yükləyin
07/05/2009
Böyük Elmi Şuranın növbəti iclası keçirildi.
Mayın 6-da Bakı Dövlət Universitetinin yeni tədris korpusunun akt zalında, Böyük Elmi Şuranın növbəti iclası keçirildi.
06/05/2009
Yaponiyanın GUNMA Universiteti Bakı Dövlət Universiteti ilə bağlanmış əməkdaşlıq müqaviləsi.
Yaponiyanın GUNMA Universiteti Bakı Dövlət Universiteti ilə bağlanmış əməkdaşlıq müqaviləsinə əsasən bir tələbənin təqaüdlə, iki tələbənin isə öz hesabına təhsil almasına imkan yaradır.
05/05/2009
Türkiyə filosofları Bakı Dövlət Universitetini ziyarət etdilər
Azərbaycan Fəlsəfə və Sosial-Siyasi Elmlər Assosiasiyası (AFSEA) və Türk Əməkdaşlıq və İnkişaf Agentliyinin (TİKA) təşkilatçılığı ilə mayın 2-də Bakıda keçirilən «Müasir dünyada yeni düşüncəyə ümumi baxış» beynəlxalq elmi konfransında iştirak etmək məqsədilə Azərbaycana gələn bir qrup Türkiyə filosofu bu gün Bakı Dövlət Universitetini ziyarət etdilər.
04/05/2009
Heydər Əliyevin anadan olmasının 86-çı il dönümünə həsr olunan futbol üzrə II respublika çempionatında Bakı Dövlət və Təfəkkür Universitetlərinin futbol komandaları qarşılaşacaq.
01/05/2009
Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasında baş vermiş faciə .....
BDU-da Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasında baş vermiş faciə ilə əlaqədar rektor, akademik Abel Məhərrəmovun yanında müşavirə keçirildi
30/04/2009
BDU ilə UNİCEF arasında Anlaşma Memorandumu imzalandı
Aprelin 28-də Bakı Dövlət Universitetində BMT-nin Uşaq Fondunun (UNİCEF) Azərbaycandakı Nümayəndəliyi və Universitet arasında Anlaşma Memorandumu imzalandı. Memoranduma Uşaq Fondu tərəfindən UNİCEF-in Azərbaycandakı Nümayəndəliyinin Başçısının Əvəzedicisi Mohammed Bendriss Allami, BDU tərəfindən isə rektor, akademik Abel Məhərrəmov imza atdılar.
28/04/2009
Xalq yazıçısı Mehdi Hüseynin 100 illik yubileyi keçirildi
Aprelin 24-də Bakı Dövlət Universitetində Azərbaycan xalq yazıçısı, dramaturq, tənqidçi, ictimai xadim Mehdi Əli oğlu Hüseynovun 100 illik yubileyinə həsr olunmuş tədbir keçirildi.
24/04/2009