Bakı Dövlət Universiteti
Azərbaycan xalqının milli sərvətidir!
Heydər Əliyev

Jurnalistika fakültəsi dördüncü dəfə birinci olub
Bu  gün Bakı Dövlət Universitetində Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi tərəfindən ənənəvi Novruz şənliyi keçirilib.
19/03/2013
Solmaz Babaşovanın kitabı nəşr edilib
Jurnalist Təranə Qasımovanın  xatirəsinə həsr olunmuş «Yoxluğunu bilə-bilə..» adlı kitab çapdan çıxıb
18/03/2013
Elmi Şurasının növbəti iclası keçirlib
BDU Elmi Şurasının növbəti genişləndirilmiş iclası keçirlib.
14/03/2013
ELAN
Bakı Dövlət Universiteti Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 90-cı ildönümü münasibətilə Kütləvi İnformasiya Vasitələrinin nümayəndələri arasında «BDU-nun dünya şöhrətli məzunu Heydər Əliyev» adlı müsabiqə keçirir.
13/03/2013
Tələbə Elmi Cəmiyyətinin xeyriyyə təbiri
BDU-nun Fizika fakültəsi Tələbə Elmi Cəmiyyəti (TEC) təkcə fakültənin elmi həyatında deyil o cümlədən ölkənin ictimai həyatında xüsusilə də xeyriyyə tədbirlərində yaxından iştirak etməyi qarşısına məqsəd qoyub.
12/03/2013
Məhsəti Gəncəvi - 900
Prezident İlham Əliyev Məhsəti Gəncəvinin yaradıcılığının 900 illik yubileyinin keçirilməsi haqqında sərəncam imzalayıb
11/03/2013
Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi Azərbaycan Xarici Siyasətində Prioritetlər mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib
09.03.2013-cu il tarixində Bakı Dövlət Universiteti Tələbə Həmkarlar İttifaqı Komitəsi və İRƏLİ İB-nin birgə təşkilatçılığı ilə Azərbaycan  Xarici Siyasətində  Prioritetlər  mövzusunda elmi praktik konfrans keçirib.
11/03/2013
BDU alimləri İsveçrədə dünyanın yaranma proseslərini və onu idarə edən qanunları araşdıracaqlar
BDU-nun fizika fakültəsində yaradılmış alimlər qrupu CERN‐də keçirələcək NA61/SHINE təcrübəsində iştirak edəcək.
06/03/2013
Heydər Əliyevin anadan olmasının 90 illik yubileyi ilə əlaqədar olaraq BDU-da “Fəlsəfə və sosial elmlərin aktual problemləri” adlı Ümumrespublika seminarının ilk iclası keçirilib.
06/03/2013
Finlandiyalı tələbələrin Azərbaycana səfəri başlayıb
Bu gün Finlandiyanın bir sıra universitetlərinin magistratura pilləsində təhsil alan bir qrup tələbəsinin Azərbaycana səfəri başlayıb.
04/03/2013
Səfir İsmayıl Alper Coşkun BDU-da olub
Abel Məhərrəmov Türkiyənin ölkəmizdəki səfiri İsmayıl Alper Coşkunu qəbul edib.
01/03/2013
Yubileyin keçirilməsi haqqında
2013-cü ilin may ayında Azərbaycan xalqının ümummilli lideri Heydər Əliyevin anadan olmasının 90-cı ildönümü tamam olur.
28/02/2013
BDU-da Xocalı faciəsinin qurbanları anılıb
BDU-da Xocalı faciəsinin 21-ci ildönümünə həsr olunmuş tədbir keçirilib
25/02/2013
“Əsrin faciəsi - Xocalı Soyqırımı”
BDU THİK kollektivi Xocalı Soqırımının 21-ci ildönümünə həsr olunmuş anım tədbiri keçirib.
25/02/2013
“Xarici ölkələrin jurnalistikası tarixi” dərsliyinin təqdimatı olunub
BDU jurnalistika fakültəsinin kafedra müdiri, professor Həmid Vəliyevin “Xarici ölkələrin jurnalistikası tarixi” kitabının təqdimatı olub.
25/02/2013
BDU tələbəsi Türkiyədə konfransda iştirak edib
YAP tələbə üzvü Türkiyənin Yozqat şəhərində bir sıra görüşlər keçiriblər.
22/02/2013
«GƏNC İSTEDADLAR» LİSEYİ ŞAGİRDLƏRİNİN BÖYÜK UĞURU
Bakı və sumqayıt məktəbliləri arasında «Sabahın alimləri» II Respublika müsabiqəsi keçirilmişdir.
12/02/2013
“Bioekologiya” kafedrasının əməkdaşları almanlarla çöl təcrübəsində olublar
4-8 fevral 2013-cü il tarixində Ekologiya və torpaqşünaslıq fakültəsinin, “Bioekologiya” kafedrası və Almaniya-Azərbaycan Əməkdaşlıq Birliyinin birgə təşkil etdiyi “Qışlayan su-bataqlıq quşlarının təyin edilməsi və monitorinqi” mövzusunda təlimin II-ci hissəsi keçirilib.
08/02/2013
BDU və Neapol Şərqşünaslıq Universiteti memorandum imzalayıblar
Abel Məhərrəmov Neapol Şərqşünaslıq Universitetinin prorektoru Cuseppe Çataldini və həmin universitetin professoru Mişel Bernardinini qəbul edib.
07/02/2013
Vüqar Zifəroğlunun “Media imperiyası” adlı kitabı nəşr olunub
BDU-nun beynəlxalq jurnalistika kafedrasının dosenti Vüqar Zifəroğlunun “Media imperiyası” adlı kitabı vəsaiti nəşr olunub
04/02/2013