İndoneziyanın ölkəmizdəki səfiri BDU-da olub

26/09/2012

Bakı Dövlət Universitetinin Tədrisin təşkili və təlim texnologiyaları üzrə prorektoru İradə Əliyeva, Elm və innovasiyalar üzrə prorektoru Aydın Kazımzadə, Sosial məsələlər, tələbələrlə iş və ictimaiyyətlə əlaqələr üzrə prorektoru Sani Hacıyev və Xarici tələbələrlə iş üzrə dekanı Gülheyran Rəhimova İndoneziyanın Azərbaycandakı  fövqəladə və səlahiyyətli səfiri Prayono Atiyanto, səfirin müşaviri Aqus Trimartono, İndoneziya Xarici işlər nazirliyinin təhsil və treyninq üzrə mərkəzinin rəhbəri  Hazairin Pohan, Təhsil və treyninq üzrə mərkəzin Planlaşdırma və Dəyərləndirmə məsələləri üzrə rəhbər müavini Yudi Alamin və  İndoneziya Xarici işlər nazirliyinin əməkdaşı İbrahim Çaraka Debe ilə görüşüblər.

Görüş zamanı tədris və tədqiqatlar sahəsində əməkdaşlıq işləri müzakirə olunub, birgə layihələrin və elmi əməkdaşlığın inkişafı üçün universitetlərarası əməkdaşlıq proqramlarının hazırlanması müzakirə edilib. Səfir İndoneziyanın Xarici İşlər Naziliyi tərəfindən təşkil edilmiş Təhsil və Treyninq mərkəzi barədə informasiya verib. Bu mərkəzdən BDU tələbələrinin də gələcəkdə yararlana biləcəyini qeyd edib.

Qonaqlar BDU ilə yaxından tanış olub, elmi-tədqiqat laboratoriyalarına baxış keçirib və yüksək təəssüratla ayrılıblar.

Mətbuat və informasiya şöbəsi, 26 sentyabr 2012-ci il.

BDU tələbələri arasında “Ekologiya hüququ” adlı məqalə müsabiqəsi elan edilir

BDU-da “I Gənc mədəniyyət müxbirləri məktəbi” layihəsinə start verilib